Sport

2019.03.06. 10:48

A gólszerzés a fő feladata a jánkmajtisi csatárnak

Jánkmajtis - A Jánkmajtis új csatára négyszer „köszönt” be az első meccsén.

Jánkmajtis - A Jánkmajtis új csatára négyszer „köszönt” be az első meccsén.

Télen komoly erősítést hajtott végre a megyei II. osztály Kelet-Magyarország csoportjában szereplő Jánkmajtis, amelyhez négy új játékos, köztük Török István is érkezett. A 33 éves csatár a megye egyes Nyírgyulajtól a bajnokság őszi gólkirályaként távozott. Gólérzékenysége megmaradt, a Terem 9–1-es legyőzéséből négy találattal vette ki a részét.

– A távozásom után a jánkmajtisi elnök megkeresett, korrekt ajánlatot tett, amelybe a munkalehetőség is belekerült, mivel már nem vagyok huszonéves, emellett döntöttem – fejtette ki Török István, miért nem egy másik megyei első osztályú csapathoz igazolt. – Nem rossz a csapatunk, össze kell még szoknunk, de több, magasabb osztályt is megjárt játékosunk van, akikkel nem lesz nehéz együtt futballozni.

Erőfelmérő következik

– Az első meccsünk elég simán alakult, többször betaláltam, jól is ment a játék – folytatta a csatár. – Nem kimondott cél a feljutás, de ha esetleg odaérnénk az első helyre, a vezetőség biztos elgondolkodna, hol folytassuk. Az egyéni célom az, hogy minél jobb játékkal és minél több góllal segítsem a csapatot. Elsődlegesen ezért is igazolhattak, minden bizonnyal elvárják ezt tőlem. Nagyon jó a társaság, rendesek a csapat körüli emberek is, úgy gondolom, jó helyen vagyok.

A Jánkmajtisra nehezebb feladat vár, mint az előző fordulóban, a Nagydobos elleni mérkőzés jó értékmérője lesz a tabella harmadik helyén álló csapatnak.

MK


[related-post post_id="4160065"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!