Sport

2019.04.01. 11:59

360 fokos videó: Versenyre készül a Nyír1Flow

Nyíregyháza - A Nyír1Flow április 13-án második alkalommal rendez street workout versenyt Nyíregyházán. Ezúttal a Nyíregyházi Egyetem atlétika csarnokában csaphatnak majd össze a sportág szerelmesei, a csapat tagjai addig is gőzerőkkel szerveznek, terveznek és edzenek.

Nyíregyháza - A Nyír1Flow április 13-án második alkalommal rendez street workout versenyt Nyíregyházán. Ezúttal a Nyíregyházi Egyetem atlétika csarnokában csaphatnak majd össze a sportág szerelmesei, a csapat tagjai addig is gőzerőkkel szerveznek, terveznek és edzenek.

A II. NYVSC Nyír1Flow SW Battle a tavalyihoz hasonlóan várja mindazokat, akik szeretnék megmérettetni magukat ebben a sportágban.

– A versenyünk az idén is párbaj alapú lesz – mondta el Pál Vilmos, a Nyír1Flow csapat koordinátora. – Három zsűritag fogja értékelni a teljesítményeket: Csák Dániel, a Szabadtéri Testnevelési Sportegyesület elnöke, Vicei Tamás a csapatunk képviseletében, illetve Balogh Ádám, aki Derecskéről érkezik hozzánk.

– Egy ilyen versenyen általában három zsűritag szokott lenni, akik külön figyelnek a kötésekre, a dinamukus és a statikus elemekre – tette hozzá Vicei Tamás zsűritag. – Az egyéni koreográfiák értékeléséhez képest a párbajoknál egy kicsit egyszerűbb dolguk van a zsűritagoknak, hiszen rögtön össze tudják hasonlítani a teljesítményeket, és azonnal megvan az eredmény.

Saját versenyükön egyetlen csapattag, Kalydi Kitti képviseli majd a Nyír1Flow-t. Kitti naponta 4-5 órát is eltölt a felkészüléssel, és egy egyéni edzéstervet követ, hogy kihozhassa a magából a maximumot a többnyire férfiak uralta street workout világában.

– Rajtam kívül még két lány van a csapatunkban, eleinte kicsit kellemetlen volt a srácok között – mesélte Kitti. – Azonban egy kis idő elteltével megismertük egymást, kialakult a csapattagok között egyfajta kötődés, szorosabb lett a kapcsolatunk. Amikor magabiztosabb lettem, elhatároztam: én is olyan leszek, mint a fiúk!

A Nyír1Flow tagjai egy csapatbemutatóval is készülnek a versenyre: ilyenkor az egyéni teljesítmények helyett az kerül előtérbe, hogyan tudnak együttműködni egymással.

– Hamarosan beköszönt a jó idő és elkezdjük a nyílt edzéseket – tette hozzá Pál Vilmos csapat koordinátor. – A kondiparkokban tudjuk leginkább megmutatni a trükkjeinket. Nemsokára a honlapunk is elkészül, ahol mindezt közzétesszük majd, illetve a street workout világának híreit is szeretnék majd összefoglalni. Az a célunk, hogy minél több emberhez eljusson ez a sportág.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!