Sport

2019.04.07. 19:28

"Sajnálom azokat, akik miattunk jöttek..."

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Vasárnap tizenegy mérkőzést rendeztek a megyei II. osztály Nyírerdő csoportjában.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Vasárnap tizenegy mérkőzést rendeztek a megyei II. osztály Nyírerdő csoportjában.

Gergelyiugornya-Záhony-Tiszaszentmárton 0-0

Gergelyiugornya, 250 néző, v.: Varga.

Gergelyiugornya: Vass-Baráth, Zán, Balla (Lakatos), Mándi, Peregrin, Bicskó (Csonka), Czirják M. (Deskó), Tári, Balázs, Horváth (Mokri). Edző: Czirják József.

Záhony-Tiszaszentmárton: Mucsicska-Györke, Zán, Iván, Lupcsa, Sárkány, Setét, Gombkötő (Rácz), Angyal, Pálosi, Balogh. Játékos-edző: Sárkány Gábor. Ifi: 3-4.

Czirják József: - A mai mérkőzéshez nem volt méltó a három játékvezető ténykedése. Értem én, hogy meg kell tanulni a fiatal játékvezetőknek is, de a fokozatosság elvét itt is be kellene tartani és csak akkor bízni rájuk ilyen meccset, mikor készen állnak a feladatra. A mérkőzésről csakannyit, hogy igazságos döntetlen született.

Sárkány Gábor: - Két jó csapat igazságos döntetlen játszott. Köszönjük a záhonyi szurkolóknak, hogy elkísérték a csapatot és biztattak bennünket. A játékvezetők ténykedését nem szeretném bírálni, edző kollégám ezt biztos megtette. Mérkőzés után beszéltünk róla és osztom véleményét. A két csapat megtett mindent, hogy a szurkolók jól szórakozzanak, sajnos gólokat nem láthattak. További sok sikert kívánok a Gergelyiugornyának.

Szabolcsveresmart-Kék 4-1 (2-0)

Szabolcsveresmart, 385 néző, v.: Pokoracki.

Szabolcsveresmart: Kalmár-Sajtos (Szidor), Szemán (Nagy F.), Nagy R. (Horváth), Nagy Á., Szabó, Rostás, Jónás (Meggyesi), Dócs G., György Miklós. (György Máthé), Dócs G. Edző: Kertész Milán.

Kék: Himmer-Csorba (Horváth), Poór, Csombók I. Csaba, Bodó (Szurcsik), Lakatos, Koós, Rácz (Váradi), Csombók II. Csaba, Dócs N., Szabó. Edző: Fabók István.

Gól: Szemán2, Nagy R., Horváth, illetve Szurcsik. Ifi: 7-3.

Kertész Milán: - Küzdelmes mérkőzésen megérdemelten szereztük meg a három pontot. Csapatom átérezte a mérkőzés súlyát, gratulálok a fiúknak. Továbbá gratulálok az ifik nagyarányú győzelméhez, végre hatpontos hétvégét zártunk.

Fabók István: - Szégyenlem magam, és sajnálom azokat, akik miattunk jöttek, hogy ezt a kínszenvedést végig kellett nézniük. Ez, amit ma kéki mezben műveltünk méltatlan és elfogadhatatlan.

Vaja-Fényeslitke 6-0 (3-0)

Vaja, 100 néző, v.: Szabó.

Vaja: Vakarcs (Papp)-Borsi, Vojtovics, Soltész (Jene), Sándor (Konrád B.), Zakor J., Mocsár (Pálfi), Mulutó, Konrád G., Zakor G. (Jónás L.), Soltész. Megbízott edző: Kiss Attila.

Fényeslitke: Márta-Gyüre, Toma, Rusznák, Takács, Kovács, Miskolczi G., Miskolcsi Á., Nagy, Arnóczki, Balogh. Edző: Nagy Zoltán. Gól: Zakor J. 3, Zakor G. Konrád A., Soltész. Ifi: 1-0.

Kiss Attila: - Gratulálok a csapatnak ehhez a szép győzelemhez. Mielőbbi gyógyulást kívánok edzőnknek, várjuk vissza.

Nagy Zoltán: - Nem sikerült megismételni előző heti teljesítményünket. Míg mi mezőnyben jól játszottunk, de a kapu előtt nem sikerült semmi, addig a hazai csapat hibáinkat könyörtelenül kihasználta.

Demecser-Ramocsaháza 11-1 (5-1)

Demecser, 150 néző, v.: Kovács I.

Demecser: Fintor (Kiss R.)-Kiss M., Zsoldos, Erőss, Csire, Dankó, Sajtos (Kocsis), Gombkötő (Kantár), Horváth (Botos), Jónás (Herczeg), Kriser. Edző: Berecz Csaba.

Ramocsaháza: Dankó-Nistor R., Zsíros, Stummer, Bacskai, Makula (Fabu), Sipos, Hajdú, Lakatos, Nistor E., Ladányi (Fodor). Edző: Bacskai Attila.

Gól: Dankó, Sajtos, Csire, Kantár, Kocsis 2-2, Erőss, illetve Hajdú. Ifi: 1-5.

Berecz Csaba: - A csapat együtt érez játékostársunk Kantár Krisztián gyászában. Egy létrafokot léptünk feljebb a gödörből. Biztos vagyok benne, hogy ettől csak nehezebb mérkőzéseink lesznek, ettől függetlenül fölényes győzelmet arattunk. További sok sikert Bacskai Attiláéknak.

Bacskai Attila: - Szégyen és gyalázat! Ha egyszer átversz az a te szégyened, ha kétszer az az enyém. Kantár Krisztiánnak részvétemet fejezem ki.

Nyírmada-Pátroha 1-3 (0-3)

Nyírmada, 100 néző, v.: Ésik.

Nyírmada: Pál-Dancs, Horváth, Szikszai, Barkasz, Balogh, Tóth (Kézi), Farkas, Szőke, Jóni (Pál), Kiss (Selyem). Edző: Jónás János.

Pátroha: Szabó-Kovács Sz. (Balog G.), Mozga, Fedor, Balogh I., Balogh S. (Mikó), Kovács D. (Minyin), Jenei, Molnár, Csépke, Varga. Edző: Vitalij Minyin.

Gól: Szikszai (tizenegyesből), illetve Csépke 2, Balogh S. Ifi: 1-1.

Jónás János: - Nem olyan rossz csapat a Pátroha, hogy játékvezetői segítségre szoruljon, de a mai mérkőzésen volt segítségük.

Vitalij Minyin: - Mi irányítottuk a mérkőzést, sok helyzetet kihagytunk, ennek ellenére megérdemelten nyertünk. Gratulálok a csapatomnak.

Ajak-Őr 1-2 (0-1)

Ajak, 50 néző, v.: Harsányi.

Ajak: Leskovics-Folytán, Iski, Balogh, Magyar (Lakatos Cs.), Kovács, Bíró (Torma), Jónás (Szőlősi), Horváth, Rácz, Czvik. Edző: Barati István.

Őr: Oláh-Szabó, Varga, Kézi (Szuromi), Tisza, Benkő, Szabó L. (Szabó A.), Deme (Bencze), Tóth (Kendl), Kósa, Repelik (Márton). Edző: Kálmándi Bertalan.

Gól: Magyar, illetve Szabó L., Tisza. Ifi: 1-2.

Barati István: - A játék képe alapján nem volt benne a mérkőzésben a vereség, de kihagytuk a helyzeteinket és a végén büntetett a vendégcsapat.

Kálmándi Bertalan: - Hatból hat, ez már nem semmi! Le a kalappal a csapatom előtt! Egy sportszerű csapat ellen sikerült elhozni a három pontot. Ezt a győzelmet a két szülinapos játékosnak Langyinak és Marinak ajánlja a csapat. Isten éltesse őket!

Ladányi TC-Berencs FC 1-1 (1-0)

Mezőladány, 100 néző, v.: Frindik.

Ladányi TC: Pécsi-Pólyán R. (Kun), Árva, Osztolykán (Király), Pólyán I., Galambos, Demeter A. (Szilágyi), Kovács, Demeter L. (Jónás K.), Cser (Bálint), Berecz. Edző: Sütő János.

Berencs FC: Kromplák-Mester, Szabó (Fekete), Demjén, Baráth, Süő, Nagy, Kállai, Baglyos, Koi (Kovács), Gábor (Jaczina). Edző: Lippai Tibor.

Gól: Kovács D., illetve Szabó F. (tizenegyesből). Kiállítva: Kállai. Ifi: 2-5.

Sütő János: - Az első félidőben jól játszottunk, eredményesek is tudtunk lenni, így vezetéssel fordultunk. A második félidőre nagyon megnyugodtunk és rosszul játszottunk. Felhoztuk az ellenfelet, akinek sikerült egy gólt rúgni. A második félidő alapján nem érdemeltünk győzelmet, elnézést kérünk szurkolóinktól.

Lippai Tibor: - Nagyon olaszos csapat vagyunk, sok döntetlent játszunk mostanában. Ezen a mérkőzésen gratulálok ehhez a fiúknak, mert a második félidőt sikerült tíz emberrel megnyerni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!