Nyíregyháza hírei

2011.05.17. 12:21

Egy táblával több, egy táblával kevesebb a Pazonyi úton

<p>Nyíregyháza - Ha statisztikával közelítenénk az életben felmerült problémákra, akkor ahogy a viccben mondja a nagypapa az unokának, közösen 66 évesek, tehát a statisztika szerint jó átlagot kéviselnek, az élet mégis mást mutat.</p>

Nos, a Pazonyi úton Nyíregyháza határában egy táblával mintha több lenne, egy táblával meg kevesebb. Ha Nyírpazony felől érkezünk a városba, akkor az első jelzőlámpánál egy balra zsákutcát jelző tábla tereli a belváros felé a forgalmat, noha a 41-es főútra átvezető jó minőségű út pont a Törzs utcai kanyarban csatlakozik ehhez még térképen sem jelzett úthoz. Ha tudnák a közlekedők, hogy ez már nem zsákutca, csökkenhetne a Pazonyi út forgalma.

Ugyanitt, de a másik irányba fordulva egy tábla mintha hiányozna. A kerékpárút ki van építve egészen Nyírturáig, csak itt hiányzik a tábla, sőt, miután a4-es főúton sincs kerékpárral közlekedni tilos jelzőtábla, akár ott is tekerhet a következő tiltótábláig bárki. Ez persze balesetveszélyes, inkább használják a kerekezők a kerékpárutat. Még egy apróság, egy kamera figyeli a 4-es főút városból kiáramló autókat, ez nem rendőrségi térfigyelő.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!