Helyi közélet

2016.01.19. 14:22

MSZP-sajtótájékoztató - Kiállnak azok mellett, akik mernek kritikát megfogalmazni

Nyíregyháza - A miskolci Herman Ottó Gimnázium nyílt levele volt a keddi MSZP-sajtótájékoztató témája.

Nyíregyháza - A miskolci Herman Ottó Gimnázium nyílt levele volt a keddi MSZP-sajtótájékoztató témája. Dr. Veres János, a párt megyei elnöke elmondta: a szocialisták megyei szervezete egyetért a levélben megfogalmazottakkal. – Az elmúlt napok információi alapján úgy tűnik, megyénkből is csatlakoztak tantestületek a nyílt levélhez. Ennek szívből örülök, és szeretném, ha minél több pedagógus és közösség azonosulna az olvasottakkal. A legtöbb tanár így látja a közoktatás és saját helyzetét, és ennek mentén kívánják a változtatások irányát meghatározni.

Mindenki mellett kiállunk, aki fel meri vállalni, mit gondol a kialakult helyzetről, és mer kritikát megfogalmazni a Klikkel szemben, mert a pedagógiának a gyermekről kellene szólnia. Nem mindenhol egyszerű ez, sok helyen a Klik vezetői már felhívták a tanárok figyelmét arra, hogy nem örülnének, ha csatlakoznának a nyílt levélhez. Ez helytelen, a Klik foglalkozzon azzal, ami a dolga – jegyezte meg dr. Veres János. KM-CsA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában