Szabolcsi X-akták: 2010 – az év, amikor egy hatalmas démon arc jelent meg Szabolcs megye fölött

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció
Nyíregyháza – Szabolcs megye uncsi, igaz? Itt nincsenek kísértetek, ufók, vámpírok, szörnyek. Na de most bebizonyítjuk, hogy mennyire téved! Az évek során megannyi különös beszámoló gyűlt össze a megyéből. 2010-ben például egy óriási démon arc rajzolódott ki az égen a térség fölött.

Démoni arcot pillantott meg egyik olvasónk Szabolcs-Szatmár-Bereg megye térségében egy felhőképen. Ezt a képet küldte el szerkesztőségünknek.

demoniarc

Portálunk “Küldjön hírt!” szolgáltatásán keresztül Svéda Judit olvasónk küldött nekünk egy különös fotót azt állítva: nem ez az első eset, hogy izgalmas alakokat pillant meg a felhőképeken országunk, illetve térségünk felett.

Jól kivehető a démoni fej

Ezt a képet a Viharvadász portál felhőkép menüje alatt látta meg a számítógépen, s valóban: jól kivehető egy hosszú orrú démoninak mondható fej.


Szabolcsi X-akták: 2010 – Az év, amikor felbukkant a szörny az ásványvizes palackban

Nyíregyháza, Tornyospálca – Szabolcs megye uncsi, igaz? Itt nincsenek kísértetek, ufók, vámpírok, szörnyek. Na de most bebizonyítjuk, hogy mennyire téved! Az évek során megannyi különös beszámoló gyűlt össze a megyéből. 2010-ben például különös, zöld lény bukkant fel olvasónk ásványvizes palackjában… tovább »

Szabolcsi X-akták: 2009 – az év, amikor megtudtuk, köztünk élnek a gondolatolvasó sátánisták

Nyíregyháza – Szabolcs megye uncsi, igaz? Itt nincsenek kísértetek, ufók, vámpírok, szörnyek. Na de most bebizonyítjuk, hogy mennyire téved! Az évek során megannyi különös beszámoló gyűlt össze a megyéből. 2009-ben például interjút készítettünk “Ádámmal”, aki közeli kapcsolatba került a sátánistákkal, és kiderült, ördögi erők működnek a közelben. tovább »

Szabolcsi X-akták: 2008 – az év, amikor a záhonyi vonaton utazott egy vámpír

Nyíregyháza, Záhony – Szabolcs megye uncsi, igaz? Itt nincsenek kísértetek, ufók, vámpírok, szörnyek. Na de most bebizonyítjuk, hogy mennyire téved! Az évek során megannyi különös beszámoló gyűlt össze a megyéből. 2008-ban például egy olvasónk együtt utazott egy vámpírral az éjszakai záhonyi vonaton… tovább »
Küldjön nekünk kísértetsztorikat!
Visszajár a plébános harangozni? Rejtélyes dolgok történnek az Ön településén? Van egy elhagyatott ház, amit inkább elkerülnek arrafelé? Ha nem csak olvasni szereti a túlvilági történeteket és ismer egyet-kettőt, feltétlenül ossza meg velünk!


Amennyiben történetét megosztja velünk, Ön tudomásul veszi, hogy a levelében leírtak szerzői jog védelme alatt nem állnak. A szerkesztőség a történet valóságtartalmáért felelősséget nem vállal.

hirdetés