SZON nyereményjáték

2018.03.14. 12:16

Nyerjen páros belépőket az új Tomb Raider mozira!

Lara Croft még sosem volt ennyire veszélyes és ennyire gömbölyű, mint az új Tomb Raider filmen. Öt páros belépőt sorsolunk a filmre.

Lara Croft még sosem volt ennyire veszélyes és ennyire gömbölyű, mint az új Tomb Raider filmen. Öt páros belépőt sorsolunk a filmre.

A rettenthetetlen, független fiatal nő, Lara Croft kislány volt még, mikor édesapja, a különc kalandor nyomtalanul eltűnt. Most, 21 évesen, csak él bele a világba; East London nem túl bizalomgerjesztő utcáit rója biciklis futárként, miközben alig telik neki lakbérre, és alig ér oda időben a főiskolai előadásokra. Mindenáron a saját lábán kíván megállni, így nem hajlandó átvenni apja cégbirodalmának irányítását, ahogy az is szent meggyőződése, hogy Lord Croft még él. Hét év eltelte és a tényekkel való folytonos szembesítés dacára Lara elindul, hogy egyszer s mindenkorra megoldja az apja halálát övező rejtélyt.

Játékunk nyertesei:

Létra Eszter - letraeszter@...

Suller Béla - sullerb1022@...

Berta András - bertabandi1027@...

Dudás Lászlóné - andrea767@...

Szokol Patrícia - szpatty14@...

emailben értesítünk a nyeremény átvételének módjáról

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!