SZON - PR cikk

2017.08.29. 21:04

Kulcsrakész prémium házak Nyíregyháza legszebb részén

A János-hegy lakópark frekventált környezetben, Sóstófürdő és Sóstóhegy határán várja azokat, akik új építésű, nívós családi házra vágynak. Minőségi, igényes kivitelezés, megbízható referenciákkal rendelkező vállalkozótól.

A János-hegy lakópark frekventált környezetben, Sóstófürdő és Sóstóhegy határán várja azokat, akik új építésű, nívós családi házra vágynak. Minőségi, igényes kivitelezés, megbízható referenciákkal rendelkező vállalkozótól.

- A Nyírség utca és Kemecsei út sarkán kínálunk kényelmes, prémium iker és családi házakat, lakberendezéssel együtt, kulcsrakész átadással - ajánlja dr. Sziszák György, a János-hegy lakópark kivitelezője.  – A 2 hektáros területen 30 házat, 10 ikerházat és 10 családi házat építünk fel, amelyeket a vevők igényeire szabunk.

Egy koncepció, hasonló stílus, mégis egyedi megjelenés. Modern fiatalos arculatú, jó beosztású és tájolású házak közül választhatnak az érdeklődők.

- Generálkivitelezőként szeretnénk valódi otthont teremteni vásárlóinknak. Az új, igényes otthonok megszületésének egész folyamatát végigvisszük. Lakásainkba nemcsak a prémium minőségű alapanyagokat, hanem a maximális szakértelmet, odafigyelést, és a szívünket, lelkünket is beletesszük. Minden házunk energetikája a passzív ház kritériumainak felel meg.

Ha új, modern ingatlanba költözne, ha ki szeretné használni a CSOK-ot, akkor ez egy kitűnő lehetőség. Az állatkerttől mindössze 3 km-re, a sóstói fürdőtől 2 kilométerre lévő kényelmes, nagyon igényes kialakítású ikerház nyugati fele, mindössze 260.000 Ft/m2 áron várja új lakóit.

- A 4 szoba + nappalis, konyhával, étkezővel, összesen 97 m2-es (garázzsal együtt 112 m2) házat 2017 év végén adjuk át kulcsrakészen. Vásárlóinknak segítünk a tervezéstől kezdve a legmegfelelőbb burkolatok, csempék kiválasztásában is lakberendezővel. Nagyon igényes belső kialakításokkal, két fűtési rendszerrel, színvonalas konyhabútorral tesszük kényelmessé a családok életét. Az ikerházak esetében például a két 30 cm-es fal közé még hangszigetelést is teszünk, hogy még zavartalanabbak, nyugodtabbak legyenek a mindennapok. Nyitott kapukkal várjuk mindig a vevőket, bármikor ellenőrizhetik az építés folyamatát, és a használt anyagok minőségét. A Facebook oldalunkon is nyomon lehet követni a hosszú távon értéket teremtő építészeti megoldásokkal felépülő házakat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában