SZON - PR cikk

2018.06.29. 14:27

Újdonságokkal várja vendégeit az Atlantika

Akár jártál már vízi vidámparkban, akár most készülsz oda először, egyet elárulhatunk – felejthetetlen élmény lesz minden perce.

Akár jártál már vízi vidámparkban, akár most készülsz oda először, egyet elárulhatunk – felejthetetlen élmény lesz minden perce.

Mondhatod, hogy mi mást is mondanánk, de képzeld el úgy a napodat, hogy a strandon nem csak a jól ismert élményelemekkel találkozol, hanem különleges medencék, extrém csúszdák és fókák – jól látod, fókák – várnak. De ez még nem minden! Egy Magyarországon először látható műugró show-n elképesztő ügyességű akrobaták 25 méteres, szédítő magasságból vetik majd magukat a medencébe! a show 11 és 15 órakor látható mindennap.

Az izgalmas élménymedencék mellett hullámmedence, labdamedence, csúszdamedence és termál medence is van, ahol lebeghetsz, pezseghetsz, hullámozhatsz vagy labdázhatsz a vízen, vízben. A gyerekekre gondolva van számukra is rendes gyerekmedence és fantasztikus gyermek élményfürdő is. Így a család minden tagja talál a korának, állapotának és aktuális kedvének megfelelő medencét, szórakozást.

Csúszkálhattok a családi csúszdán, a bátrabbak a kamikaze csúszdán, a kényelmesek az úszógumis csúszdán, és kipróbálhatjátok az érdekes anakonda és bob csúszdákat.

A vidámpark 4,5 hektáron várja a vendégeit, a kényelem érdekében ingyenesen használható öltöző szekrényekkel, a sportolni vágyók számára szabadtéri edzőteremmel, a szórakozást kedvelőket pedig az összes vízi élményelemmel és csúszdával.

A fóka show főszezonban minden nap 12:00-kor és 16:00-kor szórakoztatja a vendégeket, de hogy miket csinálnak a fókák a medencében és a medence partján, azt nem áruljuk el – nézd meg magad! Úgyse hinnéd el, ha nem látod. 13 aranyos csivava kiskutyák sóorakoztatnak 14:30 kor gyönyörű arapapagájok hoznak mosolyt az arcunkra.

A délutáni fóka show után lehetőség van felár ellenében együtt úszni Sonny-val, az egyik fókával, amit fényképen meg is örökítenek.

Gyors kiszolgáló éttermünk mellett lángos, fatüzelésű kemencében olasz pizza oltja az éhségünket, szomjunkra pedig a megújult koktélbár vár mindenkit: jégkásával, kürtőskalács-fagyival és koktélokkal.

Nyitva június 16-tól szeptember 2 ig.

Minden csütörtökön családi nap, ahol egységesen 1500 Ft a belépő.

Hétfőn és kedden is akciókkal várjuk a vendégeket!

Elérhetőség:

Tel.: 0645/570-112.

- PR cikk -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában