PR cikk

2019.06.11. 21:46

Mit csinálnak a szcientológusok valójában?

Az emberek többségének elképzelése sincs, kik azok a szcientológusok, és pontosan mit is csinálnak valójában. Mi egyáltalán a Szcientológia? Ez valami tudomány? Mire való? Miért jó az nekem? A hétköznapi embert leginkább ezekre a kérdésekre adott válaszok érdeklik.

Az emberek kíváncsiak

Ha igaz lenne a mondás, hogy a kíváncsi ember hamar megöregszik, akkor az emberiség már rég kihalt volna már csak attól is, ha csak a Szcientológia körüli rejtélyt vesszük alapul.

A Szcientológia egy modern vallás. Azért modern, mert noha 50 000 év bölcsességéből merít, csak 1950-ben fektették le az alapjait, amikor megjelent a “Dienetika: A szellemi egészség modern tudománya” c. könyv. Vallásnak meg azért vallás, mert olyan kérdésekkel foglalkozik, mint kik vagyunk, miből állunk, honnan jöttünk, hová megyünk, és mit csinálunk? Az ilyen kérdések megválaszolása mindig is a vallás és filozófia területére tartozott.

Hogyan vonatkozik ez a hétköznapi életre?

Minden embernek megvan a saját élete, a saját problémái, és nem feltétlen azon tűnődik, hogy mi az élet értelme. De hogy nehézségei vannak, vagy lesznek az életében, az szinte biztos. Lehet párkapcsolati gondjai lesznek, esetleg az egészségi állapota miatt aggódik, lehet pénzügyi, munkahelyi problémái lesznek, talán nehéznek találja, hogy másokkal kommunikáljon vagy kifejezze magát.

Ahány ember, annyiféle probléma lehet. De mi ezekre a megoldás? Sokunknak az élet egy megzabolázhatatlan dolognak tűnik, és csak reméljük, hogy némi szerencsének köszönhetően “átvészeljük” vagy magától megoldódik. Teljesen érthető, hiszen nem sokan vagyunk, akik bármiféle kézikönyvet vagy jogosítványt szereztek volna az élet éléséről.

A Szcientológia az, amely elkülönítette az élet alapvető törvényeit, és először dolgozott ki egy működő technológiát, amelyet alkalmazva elérhető egy boldogabb élet. Ebből következik, hogy a szcientológus nem csupán az, aki hisz valamiben, hanem az, aki tesz valamit.

Ön is kíváncsi?

Egyetlen rövid cikkben nem lehet átadni azt, amit a Szcientológia alapítója, L. Ron Hubbard 50 év alatt, 75 millió írott szóban lefektetett. Ugyanakkor a modern kornak megvannak a maga előnyei is.

2018 március 13. óta egy nemzetközileg sugárzott, 17 nyelven elérhető tévécsatorna sugározza a Szcientológia igaz történetét, hasznát és eredményeit.

Látogasson el a hu.scientology.tv hivatalos oldalára, és derítse ki saját maga számára, hogy mi az igazság!

Szcientológia Nyíregyházán

A Szcientológia mára egy több, mint 150 országban és 50 nyelven elérhető mozgalom.

A helyi képviselet Nyíregyházán a Rákóczi u. 18-20. szám alatt, az Átrium üzletház 1. emeletén található.

Egy rendkívül barátságos és felkészült munkatársi csapat immár 22 éve áll a nyíregyháziak, illetve a környező lakosok szolgálatában ingyenes személyiség tesztek, színvonalas előadások, és önfejlesztő tanfolyamok szolgáltatásával is.

(hirdetés)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában