Hirdetés

2023.12.18. 17:12

Ajándéktippek a Centrum Gyógyszertár 20%-os kedvezményes keddi napjára

PR cikk

Ahogy közeledik a karácsony, sokan keressük azokat az ajándékokat, amelyek nemcsak örömet szereznek, hanem hozzájárulnak szeretteink egészségéhez és jólétéhez is. Ha az idén valami olyat szeretnénk ajándékozni, ami nem csak hasznos, de még az ára is elfogadható, érdemes ezt a listát alaposan átnéznünk!

A Centrum Gyógyszertárban a törzsvásárlók minden kedden 20%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg a nem vényköteles termékeket. A karácsony közeledtével érdemes áttekinteni, hogy ezt a lehetőséget hogyan lehet az ajándékvásárlással összekötni.

Ajándéktippek időseknek

Az idősebb generáció számára az egészség megőrzése és felügyelete fokozott jelentőséggel bír, ezért az első ajándékötletünk mi más is lehetne, mint a vérnyomásmérő? Mivel jellemzően 10–20 ezer forint között mozognak az árak, a 20%-os keddi akcióval különösen sokat tudunk spórolni.

A következő tippünk a korosztály számára a különböző szemvitaminok vagy porc- és csonterősítő készítmények. Az általános multivitaminok kedvező hatását mindenki ismeri, azonban viszonylag kevesebb figyelem irányul erre a két speciális termékcsaládra. Idősebb korban a látás kisebb-nagyobb mértékben mindenkinél meggyengül, így nagyon hasznos, ha a szemvitaminokkal részben pótolni tudjuk a látáshoz szükséges luteint vagy zeaxantint. A porc- és csonterősítő készítmények is kifejezetten ajánlottak 60 éves kor fölött, ezek legfontosabb összetevői a glükozamin, a kondroitin és a kalcium.

Ajándéktippek hölgyeknek

A hölgyek számára igazán nagy a választék, ha egészségmegőrzési termékekben gondolkozunk. Érdemes kiemelni a dermokozmetikai termékek széles kínálatát: ezek kizárólag gyógyszertárban kapható, bőrgyógyászatilag tesztelt bőrápolók. A kitűnő minőség és hatásosság miatt ezen termékek ára 5-15 ezer forint között mozog, így a 20%-os keddi napon esetükben is nagyobb összeget tudunk megtakarítani.

Ajándéktippek uraknak

A megfelelő bőrápolási rutin ugyanolyan fontos a férfiak számára is, mint a hölgyeknek, így az első tippünk számukra is a bőrápolási termékkör. Ha pedig sportolásról, nagyobb fizikai igénybevételről van szó, akkor az emelt hatóanyag-tartalmú multivitaminok és magnézium-készítmények szolgálhatnak hasznos ajándékként.

Ajándéktippek a kisebbeknek

A legkisebb korosztály valószínűleg szívesebben választ ajándékot a játékboltból, mint a patikából. Azonban ha valami igazán hasznosat is szeretnénk a fa alá tenni, érdemes elgondolkozni a különféle, gyerekeknek szánt multivitaminokon! Finomabbnál finomabb ízben, gumicukor formában kaphatók, kifejezetten az életkori sajátosságoknak megfelelő összetétellel.

Reméljük, sikerült néhány jó ötlettel szolgálnunk azok számára, akik az ajándékozást szeretnék összekapcsolni az egészségmegőrzéssel. Természetesen a megfelelő termék

kiválasztása hozzáértést igényel, ezért bátran kérjék a gyógyszertári dolgozók segítségét bármiben!

Boldog karácsonyt és jó egészséget kívánunk minden olvasónak!

Centrum Gyógyszertár

Nyíregyháza, Szent István u. 10.

Nyitvatartás:

Hétfő-péntek: 08:00-18:00

Az akciós kedd részletes bemutatása egy korábbi cikkünkben szerepelt:

https://www.szon.hu/szon-pr-cikk/2023/11/centrum-gyogyszertar-20-kedvezmeny-minden-kedden

PR-CIKK

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában