SZON - Sport - NB III.

2017.04.15. 19:07

Adtak munkát az eredményjelző kezelőjének

Nyírbátor - Kemény küzdelemben szerezte meg az újabb fontos győzelmét az NB III-as nyírbátori futballcsapat.

Nyírbátor - Kemény küzdelemben szerezte meg az újabb fontos győzelmét az NB III-as nyírbátori futballcsapat.

Még szinte le sem jött a pályáról a kezdőrúgást ötvenedik születésnapja alkalmából elvégző Nagy Sándor (igen, így hívják a bátoriak Sanyikáját), máris 1–1 állhatott volna a REAC elleni NB III-as meccsen felavatott új eredményjelzőn. Előbb László Bence találta el a kapufát, és még nem telt el öt perc a meccsből, amikor Roszel Róbert lőtte bokán öt méterről a vendégkapust.

Még szünet előtt 1-esre ugrott a nyírbátori gólokat jelző szám, amikor Bagi Ákos mentette meg a labdát az oldalvonalnál, beadásából pedig Hornyák Marcell zsinórban a hatodik bajnokiján is az ellenfél kapujába talált. A támadó a második félidőben tovább növelhette volna góljai számát, de a kapus védte a lövését, így a hajrában akadtak izgalmas pillanatok, de a bátori védelem biztosan állt a lábán, a csapat pedig folytatta nagyszerű menetelését.

NB III: Keleti csoport, 27. forduló

Nyírbátori FC–REAC 1–0 (1–0)

Nyírbátor, 400 néző, v.: Takács T.

Nyírbátor: Vasas G. – Szabó R., Benkő B., Kornutjak, Bagi Á., Müller Zs., Lakatos L., Terdik (Sipos T., 91.), Reznek (Illés Gy., 66.), Roszel (Boros D., 73.), Hornyák M. Játékos-edző: Ambrusz Árpád.

REAC: Tóth D. – Papp K., Balázs B., Lászka (Pásztor D., 73.), Bodnár I., Kiss T., Nagy G., Kovács D. (Lőrincz D., 80.), Kollár Zs., Pfister, László B. Edző: Dinka Balázs.

Gól: Hornyák M. (44.). Jó: Szabó R., Kornutjak, Bagi Á., Lakatos L., Hornyák M., illetve Balázs B., Kollár Zs., Kovács D. (Tudósító: Bodnár Tibor)

Ambrusz Árpád: – A tavasz egyik legnehezebb mérkőzése volt. Nagyon fontos, hogy megint nem kaptunk gólt, és most nem is annyira a játéktudásunkkal, mint a küzdőszellemünkkel és az akaratunkkal nyertük meg ezt a mérkőzést.

Dinka Balázs: – Úgy érzem, egyenrangú ellenfelei voltunk a Nyírbátornak, a meccsnek akadtak olyan periódusai, amikor mi domináltunk, és mindkét oldalon nagyjából egyforma lehetőség adódott a gólszerzésre. Az döntött, hogy ezekből egyet kihasznált a hazai csapat.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!