szon-sportoldal

2008.09.08. 11:33

Győzelemmel kezdtek az újoncok

<p>Apagy - Asztalitenisz-csapatbajnokságok: az NB I-ben a Nyírbátori ASE, az NB III-ban a Nyírmadai ISE és a Vásárosnaményi SZSE is győzelemmel mutatkozott be, az Apagy NB I-es gárdája Bereczki paralimpiai részvétele miatt később játszik.</p>

Asztalitenisz-csapatbajnokságok

NB I., férfi

Nyírbátori ASE–Szegedi AC II 11–7
A játéktudáson kívül mentálisan is nagyon erõs lett a nyírbátori csapat, és ezt bizonyította is a jóképességû ellenfél magabiztos legyõzésével. Gyõztek: Lukács B., Tóth Zs. 3-3, Szöllõsi T. 2, Szarka, a Lukács B., Szöllõsi és a Szarka, Tóth Zs. páros 1-1.

NB I., női

ASE Orosháza II–NAC Benczúr Nyíregyháza 8–10
A BSE-bõl érkezett Mura Renáta és az Egerbõl igazolt Fajcsák Hédi gyõzelemmel mutatkozott be nyíregyházi színekben a széthullott Statisztikából érkezett játéákosokkal kiálló, extraligás szintû orosháziak elleni rangadón. Gy.: Karádi, Mura, Fajcsák 3-3 és a Mura, Fajcsák páros.

NB III., férfi

Tallódi Csepe Oros-ASE II–Nyírtét-ASE III 13–5
Az apagyiak II-es csapata Király csabát nélkülözve is simán nyerte a „házi” rangadót, amely után a nyírtétiek számára az a kérdés: miként lesz így esély kiharcolni a bentmaradást...? Gy.: Poór, Márföldi 4-4, Benga 3, ifj. Oszlánszki L. és a Poór, Márföldi páros 1-1, illetve Misák 2, Ráti, Nagy A. és a Ráti, Misák páros 1-1.

Nyírmadai ISE–Várda ASE 11–7
Sikerrel tért vissza az NB III-ba a szebb napokat is látott Nyírmada. Gy.: Német T., Pacuk P., Joó Z. 3-3, a Német T., Pacuk P. és a Joó Z., Krivács A. páros, illetve Aradi 3, Pokol P. 2, Spekker, Nagy I. 1-1.

Mátészalkai MTK–Hortobágyi LSE 8–10
Váratlan vereséggel kezdett a szalkai csapat az újonc ellen, amely több játékossal is erõsítettek a bentmaradás kivívása érdekében. Gy.: Szabó S., Paszternák 3-3, Hegedûs T. és a Szabó S., Paszternák páros 1-1.

Hajdúszoboszló–Vásárosnaményi SZSE 8–10
Sztoj vezérletével a legutóbbi bronzérmes elleni bravúrgyõzelemmel tért vissza az NB III-ba a naményi csapat. Gy.: Sztoj 4, Szilágyi Z., Orosz F. 2-2, a Sztoj, Szilágyi Z. és az Orosz F., Bányász páros.

 

- Bodnár Tibor -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!