szon-sportoldal

2008.11.04. 09:37

Nemzetközi párharc – a Vasassal

<p>A Betonút-NRK női röplabdacsapata kilép a nemzetközi poronra, mégpedig úgy, hogy el sem hagyja az országot. A nyírségiek a Challenge Kupa második fordulójában a magyar bajnok Vasassal csatáznak.&#160;<A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/nemzetkozi-parharc--a-vasassal/cn/szon-news-km_01-20081104-091114">A Challenge Kupa második fordulójának teljes menetrendje <IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /></A></p>

Az első mérkőzést szerdán tudják le a felek a fővárosban, a visszavágó egy hét múlva esedékes a bujtosi csarnokban. Alig néhány hete, a nyíregyháziak idegenben, igazán emlékezetes, egész estés, ötszettes mérkőzésen legyűrték az angyalföldieket, hasonló eredménnyel, netán egy minimális különbségű vereséggel alighanem most is kiegyezne a szakmai stáb.

– Egyértelmű, hogy minél szorosabb eredmény elérése kell törekednünk, ez adhat esélyt, mi ugyanis szeretnénk továbbjutni ebből a párharcból – fogalmazta meg vágyait Ludvig Zsolt, az NRK edzője, akinek az aktuális összecsapásra való felkészülés mellett a klub súlyosnak nevezhető anyagi gondjai, annak orvoslása köti le figyelmét. – Tapasztalhattuk, hogy a Vasas jól védekezik, keményen, pontosan támad, ennek ellensúlyozása teljes koncentrációt igényel tőlünk, méghozzá az első perctől az utolsóig. Természetesen bízom a társaságban, amely nem egyszer bizonyította, hogy kényes szituációban képes megoldani a legnehezebbnek tűnő feladatot is, reménykedem ezúttal is így lesz.
Tekintettel a sorozat nemzetköi jellegére, az összecsapást román (Dimachi) és albán (Feshti) játékvezetői páros dirigálja.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!