szon-sportoldal

2010.09.13. 19:41

Balázs biztosan nyert a hátfájós Bardóczki ellen

<p>Az időjárás nem volt túl kegyes a 14. Bige Holding-kupa teniszeverseny résztvevőihez, hiszen csütörtökön nagy esővel kezdődött az I. osztályú férfi viadal.</p>

Pénteken az egész délutáni szemerkélő eső és a kissé csúszós pályák ellenére remek meccseket láthattak az érdeklődők.

A vasárnap délelőtti fináléban a külföldi versenyről visszatérő, hátfájdalmakkal küzdő Bardóczki Kornél hiába tett meg mindent, végül Balázs György pontosabb, összeszedettebb játékkal nyert (6:4, 6:4). Szombaton a régiós verseny keretében az utánpótláskorúak is pályára léptek, a rendező Nyíregyházi Városi Tenisz Klub fiataljai remek teljesítményekkel rukkoltak ki.

14. Bige Holding-kupa

I. osztályú férfi egyes

Végeredmény: 1. Balázs György (Kiskastély SE), 2. Bardóczki Kornél ( IDOM TEAM), 3.Filipenko Viktor (H. Szondi SE), 4. Enyedi János (Metro RSC).

Utánpótláskorúak régiós versenye

Fiú 12: 1. Kalotai Gerő (NYVTC), 2. Miski Gergő (Fehérgyarmat SE), 3.: Móna Balázs (Fehérgyarmat SE)  és Toma Henrik (NYVTC). Fiú 10: 1.:  Toma Henrik   (NYVTC), 2.:  Szabó Ábel (Fehérgyarmat), 3.:  Závaczki Martin és Becser Dominik  (NYVTC).

Lány 12: 1.  Kakuk Csenge  (Vác SE), 2. Nagy Hanna  (NYVTC), 3. Klekner Hanga (DFTSE).

Lány 10: 1. Drahota-Szabó Dorka ( Szentes SE), 2.: Zöldi Martina (NYVTC), 3.: Gazdag Olívia és Zöldi Alíz ( NYVTC).

- Mán László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!