szon-sportoldal

2010.09.10. 15:10

Fantasztikus félmaraton a fővárosban

<p>Ismét megmérettetett a NYKE Futóklub! Elszántságból, kitartásból, barátságból – attól függően, hogy ki miért fut. Újra vállalkoztunk egy jó páran arra, hogy részt vegyünk az immár 25. Nike Budapest Nemzetközi félmaratonon.</p>

Harmincöten képviseltük a Nike futóklubot. Többen első futóként, többen első hosszabb távot felvállalóként, többen a már megszokott távot teljesítőként. Évről évre egyre többen társulunk ehhez a kis csapathoz, ahol a barátság is leküzd jó pár kilométert. Aki ismeri a társaságunkat, a nevek mellé arcokat is tud párosítani: Szabó László (Vacak) edzőnk Péter fiával váltóban, Nagy Attila (Grósz) első félmaratonistaként egyéniben, párja, Kiss Orsi váltóban Sipos Tímeával, Sipos Zita váltóban Mányik Csillával, a Sipos családból apuka, János egyéniben (szintén első félmaratonját futva), anyuka, Ibolya váltóban Farkas Angélával. Váltóban teljesítette a távját dr. Moldvay István.

Egyéniben indultak Ironmanjaink: Cserpák Tamás és Kovács Szilárd, valamint Barta Zoltán, Kovács Zoltán tanár úr, Kovács István, dr. Újhelyi János, Hanász Attila, Bartha Dezső, Csősz Ferenc, Nagy Miklós és felesége, Heni, Halász Marica, Kubovics Erzsébet Éva (első félmaraton), Herman Károly, Keresztessy László, Hován Pista bácsi, a Váradi nővérek, Hédi és Szilvi (első félmaraton), Korpai Dani (első félmaraton), Fülöp József, dr. Kerényi Róbert, Nagy Attila, Kurpéné Makkai Éva (első félmaraton) és Tihor Csaba.

Fantasztikus hangulata volt az egész rendezvénynek, jó volt az idén is látni, pacsizni Monspart Saroltával a Nyugati felüljárón, a megszokott szurkolói helyén. Már most nevezhetnénk a jövő évi versenyre, mert lejjebb nem adjuk. S ha lehet, még többen képviseljük a nyíregyházi – egészséges életmódot vállaló – szimpatizánsokat.

Siposné Tóth Ibolya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!