szon-sportoldal

2010.10.15. 10:37

Bajnokesélyes érkezik egykori csapattársakkal

<p>A papírforma alapján aligha vasárnap szerzi meg első pontjait a Nyíregyházi KSK NB I. B-s férfi kézilabda együttese, bár a labda gömbölyű...</p>

A hét zárónapján, este hattól a miskolciak vendégeskednek majd a bujtosi csarnokban. A borsodiak a tabella második helyén állnak és bajnoki címet szeretnének szerezni. A miskolciakat erősíti Varga és Tarnavölgyi, akik éppen a nyíregyháziaktól igazoltak a bajnokaspiránshoz.

– Más célokat tűzött ki a két csapat, a diósgyőriek egyértelműen a feljutásért hajtanak, ennek megfelelő keretet alakítottak ki. Természetesen ezzel együtt vasárnap mindent megteszünk majd az eredményes szereplésért, remélem a mérkőzés után emelt fővel hagyhatjuk majd el a pályát – summázta az esélyeket Dancs Miklós, aki ismét beszállt, és a pályán, játékosként is segíti csapatát.

Ami a hazaiak illeti, sajnos Kovács Ákos sérülése nem jött rendbe, a játékos műtét elé néz. Erdős viszont hadrafogható, remélhetőleg a fiatal együttes tagjai mindent megtesznek majd a tisztes helytállásért...

- Mán László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!