szon-sportoldal

2011.09.28. 12:03

Még házon belüli a megoldás

Továbbra sincs meg a végleges utódja a múlt héten távozott Falatovics Lászlónak.

Továbbra sincs meg a végleges utódja a múlt héten távozott Falatovics Lászlónak.A kiszemelt tréner munkahelyi elfoglaltság miatt nem tudta elvállalni az edzői teendőket a tiszalöki NB III-as csapatnál, így a vezetőség továbbra is keresi a múlt héten távozó Falatovics László utódját.

Addig is házon belüli a megoldás, vagyis a tréningeketmég mindig a csapat, a helyi gimnáziumban is tanító két pedagógusa, Czifrák Roland és Dobos Zoltán tartja, a meccselésből pedig Kovács János szakosztályvezető is kiveszi a részét a kispadról.

Mondhatni, ez a felállás legutóbb bejött, hiszen a csapat ezzel a szakmai stábbal szerezte meg bajnokságbeli első győzelmét (2–1) a Sárospatak ellen. Hogy szombaton, a Kemecse elleni idegenbeli meccsen is eredményre vezet-e, azt nem tudni, mindenesetre a tiszalökiek újabb szakemberrel vették fel a kapcsolatot, aki legkorábban hétfőn tud munkába állni.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!