szon-sportoldal

2012.01.04. 11:58

Lelt: Akad, aki nem értékelte...

A megyei másodosztály Selyember-csoportjában csupán kevesebb győzelme miatt szorul a második helyre a Rohod, mindazonáltal Lelt József játékos-edző biztosan, és a hírek szerint több futballista.

A megyei másodosztály Selyember-csoportjában csupán kevesebb győzelme miatt szorul a második helyre a Rohod, mindazonáltal Lelt József játékos-edző biztosan, és a hírek szerint több futballista.– Hiszem, hogy jó és szerethető csapatot alakítottunk ki, amely akár magasabb osztályba is juthatna, de akad olyan ember, aki ezt nem értékelte, legalábbis semmit nem tett a csapat érdekében – közölte Lelt József.

– Vannak olyan személyek is, akikre szívesen gondolunk majd vissza, ők végig mellettünk álltak, viszont nem engedhették meg maguknak azt, hogy anyagilag is támogassák az egyesületet. Hozzáteszem, az elmúlt fél esztendőt pusziért, színtisztán amatőr körülmények húztuk le. Zavarba nem jövünk, mert hál’istennek erre az eredményre sokan felkapták a fejüket, ajánlatokban nincs hiány, de még nem döntöttük a jövőt illetően. A fanyalgóknak meg annyit üzenek: Jézus Krisztust sem szerették a maga idejében, most pedig mindenki imádja...

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!