szon-sportoldal

2012.01.26. 10:17

Lengyel módra Kanadában

Az erősítést tervező szakolyiak két futballistája a Toronto Vasasban folytatja.

Az erősítést tervező szakolyiak két futballistája a Toronto Vasasban folytatja.Elmentek világot látni. Meg sem álltak Kanadáig – a nagy kék vízen túl fognak futballozni. Lengyel Ágoston és Pécsi Gergő próbál szerencsét a Toronto Vasas együttesében, amelynek neve árulkodó: a 2003 augusztusában alakult klub magyar játékosokra épít.

A legutóbbi idényt az OSL III. osztály második helyén záró egylet jelenleg a téli terembajnokságban gyürkőzik, meglehetősen nagy sikerrel: hat mérkőzés után veretlenül (négy győzelem, két vereség) követi a listavezetőt.   

Az ősszel még a megyei első osztályban szereplő Szakoly szerelését viselő két labdarúgó ehhez az együtteshez csatlakozott, Pécsi Gergő pedig már be is mutatkozott – a Persia ellen 4–2-re megnyert összecsapáson vetették be. A szakolyiak tehát létszámban megrövidültek, ráadásul a középpályás Karasz Gábor sem jelentkezett, vagyis ráfér az erősítés a keretre. A nyolcadik helyen táborozó legénység minden csapatrészben erősíteni kíván, nevekkel azonban még nem szolgált...

Noha a továbbra is Boros Gyula által irányított alakulat a Football Factor 3. Stadion Diner Étterem Kupa felkészülési tornán előbb a Kótajtól, majd az Ibránytól szenvedett vereséget, ennek nincs jelentősége. A márciusi bajnoki folytatásnak annál inkább, a „finomhangolásra” viszont még jócskán maradt idő.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!