szon-sportoldal

2012.06.14. 07:27

Megyei II. osztály, 30. forduló

Labdarúgás: Megyei II. osztály, 30. forduló (kezdés: 17, ifi: 15)

Labdarúgás: Megyei II. osztály, 30. forduló (kezdés: 17, ifi: 15)Díjözön-csoport

Tippel: Várnai Róbert, a Kállósemjén játékos-edzője.

Vasárnap. Nyírmihálydi (16.)–Apagy (8.): – A Mihálydi hazai pályán képes lehet arra, hogy meglepetést szerezzen.  

Geszteréd (14.)–Napkor (7.): – Nem a Geszteréd ellen szurkolók, mint inkább a Napkor és saját csapatom mellett. A vendégjátékosok lelkesedéséből remélem, erre a meccsre is maradt...

Terem (3.)–Levelek (4.): – A Levelek sokat tesz majd a győzelemért, de a Terem ki kell, hogy szolgálja lelkes közönségét. 

Kálmánháza (12.)–Nyírlugos (11.): – Mindkét csapat ,,pontosan,, fejezi be a bajnokságot...

Ófehértó (9.)–Nyírvasvári (5.): – Az ófehértói pályán egyszerűen élmény játszani! Több gólos mérkőzést és döntetlent sejtek. 

Volán-Sényő (6.)–Nyíribrony (10.): – Hazai győzelemre számítok, szorítok a sényői csapatnak. 

Nyírgyulaj (1.)–Nyírtelek (2.): – Először is gratulálok a bajnoknak! Másodsorban ia Nyírtelek elégtételt venne, ha ezt a meccset behúzná. 

Kállósemjén (15.)–Nyírpazony (13.): – A sorsunk már sajnos, nem csak a saját kezünkben van. Ezen a mérkőzésen mindent megnyerhetünk, vagy mindent elbukhatunk. Akárhogy is legyen, tiszta lelkiismerettel szeretnénk vasárnap lejönni a pályáról. 

Selyember-csoport

Tippel: Kun Miklós, a Vaja edzője.

Vasárnap. Petneháza (15.)–Nyírtass (16.): – Tét nélküli mérkőzés, döntetlent tippelek.  

Rohod (2.)–Pátroha (5.): – Ha indulatok nélküli játék lesz, akkor a forduló mérkőzése. A hazai pálya előnye dönthet. 

Kék (8.)–Újdombrád (6.): – A megfiatalított kéki csapat fegyelmezett, lelkes játékkal otthon esélyesebb az Újdombráddal szemben. 

Vasmegyer (12.)–Ajak (3.): – Küzdelmes mérkőzés, a jobb csatárokkal rendelkező vendégcsapat esélyesebb.  

Pap (10.)–Demecser (14.): – Iksz lehet. 

Székely (11.)–Anarcs (13.): – A Székely jelenleg jobb csapat, hazai pályán esélyesebb. 

Dombrád–Gávavencsellő (9.): – Küzdelmes párharc várható, hazai sikerrel.

Fényeslitke (1.)–Vaja (7.): – Kisebb botlásai ellenére a csoport legszívesebben és legeredményesebben játszó csapata a Fényeslitke. Iparkodunk helytállni a bajnok otthonában.

Carmo-csoport

Tippel: Orosz András, a Vámosoroszi edzője.

Vasárnap. Tiszamenti SE (13.)–Szatmárcseke (9.): – Ugornyán már nyár van, ha nem a Tisza-parton lesznek a hazai játékosok, akkor megcsíphetik a másik Tisza-parti együttest, amely szépen feljött tavasszal, de azért néha megfricskázták. Mint például Orosziban is...

Tunyogmatolcs (4.)–Tisztaberek (16.): – A Matolcs biztos negyedik, a Berek biztos első, mindkét csapatnak gratulálok az elért helyezéshez. Csak jó meccs sülhet ki a találkozóból, sok-sok góllal és nagy forgalommal a büfében... A meccs előtt, közbe, főleg pedig utána!

Gelénes (12.)–Kölcse (8.): – Az ősszel még azt mondtam volna, ez tuti kettes, most már kapaszkodni kell a Kölcsének a pontokért, egyébként jó lenne már, ha a Simon Csaba is nyilatkozna valami frappánsat, persze, ehhez eredmény is kell!

Kispalád (15.)–Tiszakóród (3.): – A Palád jól kezdte a bajnokságot, de mostanra leengedett, ha pontokat akar szerezni attól a Kóródtól, amely a hét végén nem babazsúrra megy, akkor mindent egy lapra kell feltenni. 

Nábrád (16.)–Tyukod (14.): – Ezt nem gondoltam volna, hogy a Nábrád ilyen helyzetbe kerül a bajnokság végére, ennek ellenére szépen kell búcsúzni a hazai nézőktől. Vigyázzatok Kasura, és nyerjetek!

Tarpa (10.)–Beregdaróc (11.): – A Darócnak megmutattuk, hogyan kell rosszul játszani, most neki fog gyengén menni a játék, Tarpán egyébként is nehéz nyerni. Nem is fognak. „Karburátor” nem tudja majd eldönteni, hová tartozik...

Mérk-Vállaj (7.)–Csenger (2.): – Szikrázó mérkőzésen, sok néző előtt a jó tavaszt produkáló mérkiek megpróbálnak nyerni, de az utolsó pillanatban megelégednek az egy ponttal. Ősszel mindkét csapat a táblázat elején fog végezni. 

Vámosoroszi (6.)–Nyírmeggyes (5.): – Van hiányérzetem az eredményeinkkel kapcsolatban, úgy érzem, néhány játékosom túlértékelte saját teljesítményét. Ennek ellenére a bajnokság elején, ha valaki azt mondja nekem, az első ötben leszünk, rögtön aláírtam volna, most a lehetőség a saját kezünkben van, persze itt lesz Meggyes is, ahhoz, hogy meglegyen az ötven pontunk és egy kezünkön meg tudjuk mutatni, hányadik helyen végeztünk. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!