szon-sportoldal

2012.07.16. 08:31

Parányi település szép sikere a futballpályán

Nagy érdeklődés kísérte Szamoskéren, a Peppínó Kupa kispályás labdarúgó torna küzdelmeit, ami igazi hazai fiesztával végződött, mivel a rendkívül sportszerető parányi település csapata végzett az élen.

Nagy érdeklődés kísérte Szamoskéren, a Peppínó Kupa kispályás labdarúgó torna küzdelmeit, ami igazi hazai fiesztával végződött, mivel a rendkívül sportszerető parányi település csapata végzett az élen.Peppíno Kupa

Végeredmény: 1. Szamoskér, 2. Pizza Centrál, 3. Peppínó Új Erő, 4. Szekeresi Ifjak, 5. Nodi-Hamör, 6. Gyarmati Ászok.

A torna legjobb játékosa: Juhász Norbert (Pizza Centrál). A torna legjobb kapusa: Kiss Zoltán (Szamoskér). A torna gólkirálya: Balogh Árpád (Peppínó Új Erő). A torna legidősebb játékosa: Tukacs László (Peppínó új Erő).

Különdíjak. A résztvevő csapatok legjobbnak választott játékosai Piros Gábor (Szamoskér), Somogyi Tamás (Pizza Centrál), Berki Norbert (Peppínó Új Erő), Fábián Roland (Szekeresi Ifjak), Tóth Márk (Nodi-Hamör), Róka Zoltán (Gyarmati Ászok).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!