szon-sportoldal

2012.10.25. 10:59

Hallássérültek gokartoztak

Október 20-án, első alkalommal szervezett gokart versenyt a SINOSZ (Siketet és Nagyothallók Országos Szövetsége) Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezete.

Október 20-án, első alkalommal szervezett gokart versenyt a SINOSZ (Siketet és Nagyothallók Országos Szövetsége) Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezete.A meghívásunkra Miskolcról is jöttek szép számmal a hallássérült tagok, hogy részt vehessenek a megmérettetésen, de Budapestről és Debrecenből is érkeztek versenyzők. A versenyt férfi –és női kategóriában rendeztük, végül  36 versenyző indult. A rendezvény sikeresen ért véget, külön a férfiak, külön a hölgyek is részesültek a díjazásban. Mindenki nagyon élvezte a versenyt és tagjaink jól érezték magukat.

Ezúton szeretnénk megköszönni Fodor Imrének, a Falco Kart gokart pálya tulajdonosának, hogy ingyen rendelkezésünkre bocsátotta a pályát és ezzel is támogatta a szervezetünket és kellemes élményt nyújtotta a tagság részére- tájékoztatta portálunkat Cipf Natália, SINOSZ Sz-Sz-B Megyei Szervezetének tikára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!