szon-sportoldal

2012.10.09. 11:40

Négy bronz és egy ezüst a veteránok mérlege

A nyírmadai Sallai Zoltán, a kisvárdai Márföldi István és az apagyi Nagy Balázs is dobogóra állhatott Békéscsabán.

A nyírmadai Sallai Zoltán, a kisvárdai Márföldi István és az apagyi Nagy Balázs is dobogóra állhatott Békéscsabán.Eredményesen zárta a veterán országos bajnokságot a szabolcsi miniküldöttség. A békéscsabai megmérettetésen (amely 36. Bándy Andor-emlékverseny is volt egyben, nemzetközi mezőnnyel) összesen 134-en vettek részt.

A 40-49 évesek között a Nyírmadai ISE színeiben Sallai Zoltán egyéniben és párosban, a tatabányai Saláta Ferenc oldalán egyaránt a harmadik helyen végzett. Sallait a későbbi győztes Daru Zsolt állította meg az elődöntőben, majd a fináléban egy másik megyebeli versenyzőt, az immár apagyi Nagy Balázst győzte le, aki így ezüstérmes lett. Utóbbi párosban szintén a harmadik helyen zárt Krebsz Zoltánnal az oldalán.

Egy kategóriával feljebb, az 50-59 esztendősek között Márföldi István egyéniben végzett a harmadik helyen, a Várdai ASE sportolóját is a későbbi bajnok, Baráth Kornél állította meg. Párosban a Polgárdi SE versenyzőjével, Kopasz Tiborral az oldalán Márföldi István a negyeddöntőben szenvedett vereséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!