szon-sportoldal

2012.11.25. 12:18

A válogatottal edzettek a nyíregyházi tornászok

Nyíregyháza - A sport XXI programnak és dr. Magyar Zoltánnak, a Magyar Torna Szövetség elnökének köszönhetően az Eötvös gyakorló tornászai 2 napot tölthettek Tatán, az Olimpiai Központban, az ország legjobb 10 fiú és leány tornásza két napos edzőtáborban vett részt.

Nyíregyháza - A sport XXI programnak és dr. Magyar Zoltánnak, a Magyar Torna Szövetség elnökének köszönhetően az Eötvös gyakorló tornászai 2 napot tölthettek Tatán, az Olimpiai Központban, az ország legjobb 10 fiú és leány tornásza két napos edzőtáborban vett részt.Első nap az edzők szakmai programokon, a tornászok a válogatott edzői által vezetett edzésen vettek részt. Második nap a sportolók a korosztályos válogatottal és edzőikkel egy közös, közel 4 órás edzésen fejlesztették tudásukat. A fiatalok találkozhattak a Londoni Olimpia hőseivel és az edzőikkel. A képen az Eötvös iskola csapata, Papp László, Nagy József edzők, Dantesz Dániel, Plósz Dániel tornászok és Berki Krisztián a lólengés olimpiai bajnoka látható.

NyF - Eötvös József Gyakorló Ált. Iskola és Gimnázium, Nyíregyháza

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!