szon-sportoldal

2012.12.28. 09:27

Dániában folytatja az égimeszelő

Micsics Dalibor a másodosztályban szereplő Haderslev Corpia BK kosárlabdázója lett.

Micsics Dalibor a másodosztályban szereplő Haderslev Corpia BK kosárlabdázója lett.Már nem a Marso-Vagép NYKK kosárlabdázója Micsics Dalibor. A 224 centisre nőtt, szerb származású, ám magyar útlevéllel is rendelkező center Dániából kapott ajánlatot, és a nyíregyházi klubvezetés úgy döntött, hogy elengedi a 27 esztendős kosarast az északi ország második vonalában szereplő Haderslev Corpia BK-hoz.

Micsics az év elején szerződött az NYKK-hoz, a tavaszt kölcsönjátékosként az NB I. B csoportos Tiszaújvárosnál töltötte. A nyáron csatlakozott az élvonalbeli csapat keretéhez, ám mivel a felkészülés és a bajnoki időszak alatt többször küszködött sérüléssel és betegséggel, kevés lehetőséghez jutott, egész pontosan öt bajnoki mérkőzésen lépett pályára.

Az ünnepi pihenő után az NYKK elkezdte a felkészülést a következő, január 5-i, Kaposvár elleni hazai mérkőzésre. A létszám szombaton lesz teljes, akkorra a pihenőről, illetve korosztályos válogatottbeli összetartásokról visszatérnek a játékosok és a stáb tagjai. A vasárnap délelőtti edzést követően koccintanak az új évre a klub alkalmazottjai, abban a reményben, hogy 2013-ban sikerül javítani az eredményességen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!