szon-sportoldal

2013.02.28. 10:54

A forduló mérkőzése

Nyírmada - A jó isten ez egyszer talán fogja a kezüket a rajton. A Szi-Zo Sport megyei első osztály tavaszi nyitányán akár jó előjel is lehet a Nyírmada számára, hogy aktuális ellenfele, a Tiszavasvári híresen rosszul szokta kezdeni az aktuális idényt.

Nyírmada - A jó isten ez egyszer talán fogja a kezüket a rajton. A Szi-Zo Sport megyei első osztály tavaszi nyitányán akár jó előjel is lehet a Nyírmada számára, hogy aktuális ellenfele, a Tiszavasvári híresen rosszul szokta kezdeni az aktuális idényt. Naná, hogy a vendégek abban reménykednek, végre nem baltázzák el a rajtot, persze a házigazda szeretné tovább nyújtani eme „sorozatot”...

Szőke István (nyírmadai játékos-edző): – Bízom benne, hogy játékosaim átérzik a rajt jelentőségét, mert győzelemmel szeretnénk indítani. Aligha mondok újat azzal, kemény menetelés lesz tavasszal, minden megszerzett pontnak óriási értéke lehet.

Sérült: Danku A.

Eltiltott: –

Fecsku István (a tiszavasvári edzője): – Szeretnénk már végre úgy kezdeni egy szezont, hogy énekelve menjünk haza! Nem lesz könnyű és egyszerű dolgunk, bízunk abban, hogy a jó isten ez egyszer nem engedi el kezünknek a bajnoki nyitányon.

Sérült: Péntek M., Gyurján R.

Eltiltott: Tályai P. (öt sárga lap miatt).

Esélylatolgató 

Szőke István Fecsku István

Tuzsér (8.)–Mátészalkai MTK (9.) 2–1 1–1

Tiszalök (15.)–Nyírgyulaj (7.) 1–1 1–2

Balkány (10.)–Nagyhalász (11.) 2–1 1–0

Nagykálló (2.)–Szakoly (16.) 2–0 3–0

Gyulaháza (6.)–Kemecse (1.) 2–2 1–2

Mándok (4.)–Rakamaz (14.) 1–0 3–1

Kótaj (12.)–Nyírkarász (13.) 1–1 2–2

Nyírmada (3.)–Tiszavasvári (5.) 2–0 1–2

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!