szon-sportoldal

2013.03.19. 10:48

Játék, ami nem vérre megy

Nyíregyháza - Immár tizenötödik alkalommal rendezik meg a jogalkotók futballtornáját – Nyíregyházán.

Nyíregyháza - Immár tizenötödik alkalommal rendezik meg a jogalkotók futballtornáját – Nyíregyházán.Szombaton rendezik a 15. Paragrafus Kupát Nyíregyházán, a Bem iskola csarnokában. A jogalkalmazás területén dolgozó városi szervek képviselői évente egy alkalommal kispályát teremlabdarúgó tornán találkozhatnak. dr. Szemán Sándor címzetes főjegyző, nem mellesleg ötletgazda az eseményt felvezető sajtótájékoztatón elárulta: idén nyolc csapatra duzzadt a létszám, a Szabolcs-Szatmár Bereg megyei bíróság, a megyei főügyészség, a megyei rendőr-főkapitányság , a megxyei ügyvédi kamara, a nyíregyházi polgármesteri hivatal, a NAV megyei adóigazgatósága társaságában az „újoncként” szereplő , a megyei Kormányhivatal, valamint a megyei média válogatot lép parkettre.

A dolgos hétköznapok közben

Az egykoron baráti játszadozásnak indult, mára országosan egyedülálló rendezvény szervezési feladatait vállaló Magyar Jogász Egylet megyei szervezetésnek elnöke, dr. Kozmáné dr. Váradi Katalin bírónő közölte: az egyesület tizenharmadszor látta el a házigazdai teendőket. A dolgos hétköznapok közben mindenrésztvevő számára ünnepnapnak számít az egymás közti futball. Ami ugyan nem vérre megy, ugyanakkor jelzésértékű, hogy a rendőrség hatszor, míg a nyíregyházi önkormányzat ötször diadalmaskodott.

Az esélyeket ezúttal sem érdemes taglalni, mindenesetre dr. Szemán Sándor szerint a hivatal együttese jelentősen meggyengült az utóbbi időben...

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!