szon-sportoldal

2016.03.18. 11:04

Kollégisták Babus Kupa teremtornája Naményban

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Az elmúlt hétvégén Vásárosnaményban rendezték meg a középiskolai kollégiumok X. Babus Kupa teremlabdarúgó tornáját.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Az elmúlt hétvégén Vásárosnaményban rendezték meg a középiskolai kollégiumok X. Babus Kupa teremlabdarúgó tornáját.

A viadalra Záhonytól Tiszavasváriig, Kisvárdától Csengerig szép számmal neveztek a kollégiumok, végül 12 diákotthon csapatának, több mint száz játékosa mérte össze ügyességét, játéktudását. A selejtező csoportok mérkőzései már a reggeli órákban kezdetüket vették, a döntőre pedig késő délután került sor a városi sportcsarnokban. Albirt József testnevelő tanár úr irányításával a házigazdák gyakorlottan, kiváló szervezéssel bonyolították le a lelkes közönség által figyelemmel kísért tornát.

Az izgalmas versengés végén a nyíregyházi Inczédy György Kollégium csapata a baktalórántházai Vay Ádám Kollégium együttesével vívta a döntőt, melyet a megyeszékhelyi kollégisták nyertek meg. A bronzérmet a tavalyi győztes kisvárdai Bessenyei György Kollégium gárdája szerezte meg a salgótarjáni Borbély Lajos Kollégium csapata előtt.

A legjobb játékosnak járó díjat Burai Krisztiánnak (Kisvárda), a legbiztosabb kezű kapus jutalmát Tóth Richárdnak (Inczédy), míg a legeredményesebb góllövőnek járó különdíjat idén Farkas Henriknek (Baktalórántháza) ítélték oda a jelenlévő szakemberek.

- Doszev Attila - Péter Alex -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!