Helyi közélet

2014.07.11. 17:18

Hármas karambol négy sérülttel Nyírmadán

Nyírmada - Kiegyenlített tömegek ütközése okozott jelentős anyagi kárt és négy sérülést péntek délután Nyírmada belterületén.

Nyírmada - Kiegyenlített tömegek ütközése okozott jelentős anyagi kárt és négy sérülést péntek délután Nyírmada belterületén.

Az elsődleges információ szerint egy áruszállító autó érkezett a Hunyadi úton a Kálvin tér felé. Az autó vezetője forgalmi okból megállt, ahogy a mögötte érkező Ford vezetője is. Eddig tisztázatlan okból a hátul érkező Opel kisbusz vezetője valamit rosszul értelmezhetett, vagy nem látott, mert olyan erővel ment neki a Fordnak, hogy azt rányomta az elöl álló Citroenre, és miután a két autó tömege összemérhető a kisbuszéval, az ütközés után ez utóbbi oldalra sodródott.

A karambolban négyen sérültek meg a két autóban, az anyagi kár jelentős. A rendőrség a polgárőrséggel közösen körbezárta a balesetben érintett területet és eljárást indított a felelősség megállapítására. A műszaki mentéshez a nyírbátori tűzoltókat riasztották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában