Helyi közélet

2010.11.29. 15:49

Hétvégi őrizetbe vételek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

<p>A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Újfehértói rendőrörse vasárnap szabálysértési őrizetbe vett egy 34 éves újfehértói férfit, aki szombat éjjel a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül bement egy újfehértói magánlakás garázsába, elmondása szerint azért, hogy ott töltse az éjszakát.</p>

A behatóló azonban ott tartózkodása alatt letörte a garázsban parkoló személygépkocsi egyik visszapillantó tükrét illetve a hátsó rendszámtábláját is megrongálta.

Fatolvajok megyeszerte

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság Tiszadobi Rendőrőrsének munkatársai vasárnap délelőtt Tiszadob külterületén az év végi fokozott ellenőrzés keretében a Tiszadobi polgárőrség bevonásával hajtottak végre erdészeti ellenőrzést a falopások megelőzése érdekében. Az ellenőrzés során Tiszadob-Óhatpusztakócs közötti útszakaszon két férfit igazoltattak, akik az útszéli erdős területen éppen fát fűrészeltek. Az intézkedés során kiderült, hogy a két 25 éves tiszadobi férfi az erdő tulajdonosának tudta és engedélye nélkül több akácfát kivágott, és fűrészelt össze, hogy azt el tudják szállítani. A rendőrség a két férfit tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési őrizetbe vette.  

Vasárnap a dél körüli órákban Tivadar község külterületén a mezőőr ért tetten három személyt, akik éppen a kerékpárjukra fát pakoltak fel. A mezőőr értesítette a rendőrséget, és azok kiérkezéséig a férfiakat a helyszínen visszatartotta. A rendőri intézkedés során kiderült, hogy a 18-19-33 éves kisari férfiak magánterületről engedély nélkül akarták a fát eltulajdonítani. A rendőrség a tetten ért tolvajokat tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vette.

Elfogatóparancs, tiltott kéjelgés

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság őrizetbe vett egy 25 éves nyíregyházi férfit, aki ellen a bíróság adott ki elfogatóparancsot.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tiltott kéjelgés miatt vett szabálysértési őrizetbe egy 21 éves nyíregyházi nőt, aki pénteken este Nyíregyháza belterületén védett övezetben, a szükséges orvosi papírok nélkül kínálta szexuális szolgálatait anyagi ellenszolgáltatásért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában