Nyíregyháza hírei

2013.05.23. 12:57

Fákat ültettek Nyíregyházán

A Lobogó utcán 14 db ezüst hársfát, a Móra Ferenc Általános Iskola előtti téren pedig két virágos kőris csemetét ültettek el a NYÍRVV Nonprofit Kft. munkatársai - tájékoztatta portálunkat a cég sajtóosztálya.

A Lobogó utcán 14 db ezüst hársfát, a Móra Ferenc Általános Iskola előtti téren pedig két virágos kőris csemetét ültettek el a NYÍRVV Nonprofit Kft. munkatársai - tájékoztatta portálunkat a cég sajtóosztálya. A csemeték 8-10 év múlva illatos virágú, dekoratív, árnyat adó fákká cseperednek. A Csemete lakóparkban 20 db szilfát telepített el társaságunk, a fasor célja, hogy az ipari és lakóövezetet elválassza egymástól. Az ültető gödrökben a talajt komposztos termőföldre cserélték.

A NYÍRVV az elkövetkezendő hetekben folytatja a növények telepítését a Móra Ferenc Általános Iskola előtti téren, a Posta közben a tujákat tiszafára cserélik, és a belvárosban is kihelyezik a dézsás növényeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!