Autó lángolt egy kemecsei udvaron – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Akt.:
Autó lángolt egy kemecsei udvaron – Megyei katasztrófavédelmi hírek
© Fotó: katasztrófavédelem
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. szeptember 6-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Lakóház udvarán gyulladt ki és teljes terjedelmében égett egy benzin üzemű személygépkocsi péntek reggel Kemecsén, az Arany János utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Hulladéktárolóban lévő szemét gyulladt meg péntek reggel Nagyecseden, a Zöldfa utcában. A helyi önkéntes és a mátészalkai hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Két személygépkocsi ütközött össze péntek délelőtt a 36-os számú főúton, a 27-es kilométernél, Tiszavasvári közelében. A balesetben személyi sérülés nem történt. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók a gépkocsikat áramtalanították.

Kisteherautó és autóbusz ütközött össze a 4-es számú főúton, Komoró közelében. Az ütközés következtében a kisteherautó az árokba csúszott. A balesetben senki nem sérült meg. A kisvárdai hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Tiszavasvári.
SZON.HU


hirdetés