Helyi közélet

2016.04.21. 09:51

Théba kiszagol mindent - Kábítószer-kereskedőt fogtak Kisvárda közelében

Kisvárda - Feltételezett kábítószer-terjesztőt fogtak el egy Kisvárda közeli kistelepülésen a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága és a Kisvárdai Rendőrkapitányság nyomozói, valamit a Jonatán Közterületi Támogató Alosztály munkatársai 2016. április 19-én.

Kisvárda - Feltételezett kábítószer-terjesztőt fogtak el egy Kisvárda közeli kistelepülésen a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága és a Kisvárdai Rendőrkapitányság nyomozói, valamit a Jonatán Közterületi Támogató Alosztály munkatársai 2016. április 19-én. A nyomozás adatai szerint a 31 éves férfi lakókörnyezetében árulta a kábítószert, amit élettársa házában tárolt, és maga is fogyasztott. A házkutatás során Théba, a Záhonyi Határrendészeti Kirendeltség kábítószer-kereső kutyája segítségével a rendőrök közel 400 gramm, a gyorsteszt eredménye szerint amfetamin tartalmú masszát, valamint 13 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket találtak. A lefoglalt anyagokat további szakértői vizsgálat alá vetik.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság H. Gézát kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával vette őrizetbe, és kezdeményezték előzetes letartóztatását. A rendőrök több fogyasztót is előállítottak, akiket tanúként hallgattak meg.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában