Sport

2013.11.23. 10:33

Bevenni a zöld-fehér bástyát!

Nyíregyháza - A Nyír-Flop Holding Nyíregyháza szeretné folytatni veretlenségi sorozatát.

Nyíregyháza - A Nyír-Flop Holding Nyíregyháza szeretné folytatni veretlenségi sorozatát.

Király üti a bástyát, matt! Ezt szeretnék vasárnap este a Nyír-Flop Holding nyíregyháza férfi kézilabdázói, de nem a sakktáblán, hanem a Tiszavasvári úti csarnokban. A második vonalbeli bajnokságban ugyanis az FTC-Bástyamillenium lesz a nyírségiek ellenfele. A hazaik nyolc meccse veretlenek, a tabella ötödik helyén állnak tizenegy ponttal, a fővárosiak a tizenegyedik pozíciót birtokolják nyolc egységgel.

– Nem ígérkezik könnyűnek a mérkőzés, hiszen nem véletlenül a Fradi a legnépszerűbb hazai klub – kezdte Varga Zsolt, a Nyír-Flop Holding Nyíregyháza szakmai igazgatója. – Az a szellemiség, a küzdeni tudás, ami a zöld-fehérek valamennyi együttesét jellemzi, a kézilabdázókra is igaz. Így aztán egy harcos, küzdelmes mérkőzésre van kilátás, ráadásul a vendégek a gyors, dinamikus játék hívei. Márkus Béla és Pozsgai Balázs személyében két rutinos és gólerős játékosuk is van. Védekezésben és támadásban is széles a taktikai repertoáruk, videófelvételek alapján ezek ellen igyekeztünk felkészülni. A fentebb említetthez hasonló hozzáállást és fegyelmezett játékot várok a csapattól.

A nyíregyháziak a teljes kerettel várhatják a találkozót. Örömteli, hogy Bozidar Bursac is százszázalékos állapotban van. A gyöngyösiek közül az exfradista Tamási Zsolt kapus, valamint a beállós Debreczeni Dávid lesz bevethető.

- KM-ML -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!