Helyi közélet

2008.03.21. 06:17

Nyíregyházáról egyenesen az esőerdőbe

<p>Nyíregyháza - A húsvét egyik meglepetése a Nyíregyházi Állatparkban nyíló Dél-Amerika ház, ahol a kontinens esőerdőinek különleges állat- és növényvilágába pillanthatunk be. <DIA alt="" height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Ny_regyh_z_r_l_egyenesen_az_es__337_erd__33/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Nyíregyházáról egyenesen az esőerdőbe 2008.03.21." src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Kapcsolódó cikkek:

A sikert nem adják ajándékba
Pályafutásáról mesélt a Nyíregyházi Állatpark igazgatója a JCI Vezetői Fórumán. – Akinek nincsenek elétrhetetlen céljai, az az elérhetőt sem éri el! - vallja Gajdos László.  

Gazdát cserélt az Igrice, megvette Nyíregyháza!
A város az ígéreteit teljesítette, a tiszadobi kastélyprogram a kiemelt kormányprogramok közé került, így áron alul, 72 millióért adtuk el a 160 millió forintra felértékelt területet.   

Indonéz esőerdő az állatparkban
A Nyíregyházi Állatpark az elmúlt esztendőkben Gajdos László irányítása alatt hatalmas fejlődésnek indult – ami a kívülálló számára legalábbis – úgy tűnik, soha nem áll meg.

Évértékelés és tervek a Nyíregyházi Állatparkban
Gajdos László a Nyíregyházi Állatpark igazgatója sajtótájékoztatón értékelte az éves munkát. Szólt a tervetzett beruházásokról, mely a Tiszántúl legjelentősebb turisztikai fejlesztése lesz 2008-ban.

Szenzáció a Nyíregyházi Állatparkban!
Kedd koradélután megszületett a Nyíregyházi Állatpark új jövevénye: Yoki, az elefánt fél kettő előtt néhány perccel adott életet 179 kilogrammos bikaborjújának. Képek Videó

Apasági vizsgálat lesz Cápa Ibolyánál
Kedden együtt örültünk a Nyíregyházi Állatpark új jövevényének, a kis fehérfoltú szirti cápának. Olvasóink kérdésére Varga Attilától érdeklődtünk az úgynevezett szűznemzésről.   

Cápabébi született Nyíregyházán!
Kiscápa született kedden reggel a Nyíregyházi Állatparkban.  

Tarzan ösvénye Sóstóra költözik
Ha minden a tervek szerint halad, 2010 április 1-jétől indonéz esőerdő liánjai között sétálhatnak a Sóstói Állatpark látogatói, akiknek olyan élményekben lesz részük, melyekért korábban külföldre kellett utazniuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában