Trágár szavakat ordibált Aranyosapátiban – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. március 23-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2017. március 23-án Ibrányban igazoltattak egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfit. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a 44 éves helyi sofőrt a járművezetéstől jogerősen eltiltották. Az egyenruhások a férfit a rendőrőrsre előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság járőrei 2017. március 23-án a megyeszékhelyen elfogtak egy 30 éves tiszaeszlári lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Járásbíróság lopás bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki, ezért a rendőrök bűnügyi őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrsének járőrei 2017. március 23-án Szamosbecsen elfogták M. László 53 éves helyi lakost, aki ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja körözést adott ki pártfogói felügyelet szabályainak megszegése miatt. A rendőrök a férfit előállították és őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 24 éves aranyosapáti lakos ellen. A nő 2017. március 23-án Aranyosapáti belterületén egy 34 éves helyi férfi felé trágár szavakat kiabált, melyet a kiérkező rendőrök többszöri felszólítása ellenére sem fejezett be. Az egyenruhások a nőt szabálysértési őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés