Tulajdonosváltás a Szparinál

Illusztráció
Illusztráció - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Változás történt a Nyíregyháza Spartacus tulajdonosi körében. Révész Bálint a múlt hét végén bejelentette, hogy mivel cégeinél több nagy fejlesztés, illetve beruházás várható a következő hónapokban, ugyanúgy száz százalékkal mint eddig, de a háttérből kívánja támogatni a nyíregyházi labdarúgást – adta hírül a klub honlapja.


A jövőben Brekk János lesz a tulajdonos, Révész Bálint pedig a klub elnökeként és támogatójaként dolgozik tovább.

Az első negyed­óra végén úgy nézett ki, hogy itt bizony vízilabda-eredmény születik vasárnap a nyíregyházi stadionban. Focimeccsen.

A Szpari a REAC-ot fogadta és hol itt volt egy helyzet, hol ott. Ennek tükrében érdekes, hogy bő félóra után már a végeredmény alakult ki, a nyíregyháziak 3–1-re nyertek. Mátyus János, a Szpari vezetőedzője számára különleges volt a találkozó, hiszen egykoron a rákospalotaiak kispadját koptatta, másrészt édesapja szülinapját is ünnepelték.

– Először is boldog vagyok, hogy itthon tartottuk a három pontot – kezdte visszapillantását Mátyus János. – Miként azt korábban nyilatkoztam, az utolsó öt meccset pontveszteség nélkül szeretnénk hozni, ennek első lépése sikeres volt. Ami a sok helyzetet illeti, egyfelől örömteli, hogy a támadójátékban domináltunk. Nagyobb összpontosítással többször is a kapuba találhattunk volna. Másfelől bosszantó volt, hogy a mi kapunk előtt is sok helyzetet alakított ki az ellenfél. Időnként nagy hibákat vétettünk, viszont igen hasznos is volt a mérkőzés, mert a jövő évi csapat építése szempontjából egyre tisztábban látunk. Összességében a legfontosabb a három pont, bízom benne, hogy mihamarabb végleg eldőlhet majd a bajnoki cím kérdése – így Mátyus János.

KM-ML
hirdetés