Tűzoltóverseny Tiszavasváriban

Tűzoltóverseny Tiszavasváriban
© Fotó: katasztrófavédelem
Tiszavasvári – Szombaton, Tiszavasváriban, a városi sportpályán rendezték meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tűzoltószövetség, valamint Tiszavasvári Város Önkormányzata szervezésében a megyei önkormányzati-, önkéntes- és létesítményi tűzoltóversenyt.

Több versenyszámban mérhették össze tudásukat idén is a tűzoltók, ezúttal a Tiszavasvári sporttelep adott otthont a verseny helyszínének. Közel ötszázan vettek részt az eseményen, ahol a kismotorfecskendő szerelés mellett a váltófutás sem maradt el.

A megnyitón, Varga Béla tű. ezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója köszöntötte a megjelent állomány tagjait, majd a megyei tűzoltósági főfelügyelő ismertette a hétfős csapatoknak a verseny szabályait.

Fél kilenckor indult el a több száz versenyző, hogy időre bizonyítsa, kategóriájában ő a legjobb. A két pályán zajló versenyküzdelemben, stafétafutáson és kismotorfecskendő szerelésen dőlt el a küzdelem.

Az eredményhirdetésen, a megyei igazgatóság vezetője mellett, a megyei tűzoltó szövetség elnöke díjazta a legjobbakat. A szervezők megköszönték a házigazda, tiszavasvári város polgármesterének, Fülöp Eriknek a versenyhez nyújtott együttműködést is.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés