szon-sportoldal

2012.01.09. 11:10

Kezd Szekeres, Mada, Vasvári trió

A megyei első osztályú élcsapatok közül több is elkezdi kedden a felkészülést.

A megyei első osztályú élcsapatok közül több is elkezdi kedden a felkészülést.Miként a tabella tetején feszítő Nagyszekeres, amely szombaton már pályára is lép. Della Sándor együttesének a Stadion-Diner Kupa műfüves torna nyitófordulójában lesz jelenése – Nyíregyházán. Ami a játékoskeretet illeti: a vezetőség irányító középpályással. valamint csatárral kíván erősíteni, nevekről még korai beszélni...

Ugyancsak ezen a napon vág bele a munkába a harmadik helyen táborozó Tiszavasvári. Fecsku István legénysége heti három szabadtéri tréning mellett vasárnaponként a városi sportcsarnokban döngeti a labdát. Annál is inkább, mert a gárda ezúttal is megmutatja magát a februárban esedékes Joma Kupa megyei teremlabdarúgó tornán.

Noha a a második pozícióban posztoló Nyírmada csak csütörtökön „indul be”, mindazonáltal hamar túlesik a bemutatkozó fellépésen. Szőke István csapata szintén szerepel a műfüves nyíregyházi tornán, mi több, annak szombati nyitányán mindjárt az első meccsen érdekelt a Napkor ellen. A madai játékosk egy része egyébiránt a holtszezon eddig eltelt időszakát sem töltötte tétlenül, több teremtornán színre léptek, meglehetősen nagy sikerrel.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!