Helyi közélet

2013.04.15. 12:25

Záhonyi elismerések a városjubileumon

Nemrégiben módosította a képviselő-testület azon rendeletét, amely az önkormányzat által adományozható elismerő címek alapításának és adományozásának rendjét szabályozza.

Nemrégiben módosította a képviselő-testület azon rendeletét, amely az önkormányzat által adományozható elismerő címek alapításának és adományozásának rendjét szabályozza.A módosítás értelmében „Köz szolgálatáért” elismerés adományozható az önkormányzat intézményeiben kimagasló teljesítményt nyújtó, hosszabb időn át kiemelkedő munkát végző közalkalmazotti, közszolgálati jogviszonyban álló dolgozók, továbbá az önkormányzati kötelező feladatellátásban résztvevő vállalkozók részére.

A település várossá avatásának 24. évfordulója alkalmából két „Záhony városért” és két „Köz szolgálatáért” elismerő címet ítéltek oda a városatyák, valamint döntés született a tárgyajándékban részesülők személyéről is. Az elismerések és tárgyjutalmak átadására április 30-án ünnepi testületi ülésen kerül sor a Városházán. Az évforduló alkalmából összeállított kulturális programban, 30-án, kedden 21 órától a népszerű Bikini együttes ad koncertet az Európa téren.

Tancsik Róbert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában