Sport

2015.11.26. 10:05

A megyei válogatott célja a továbbjutás

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A tavalyi balszerencsés szereplés után ezúttal az országos négyes döntőt célozza meg a szabolcsi válogatott.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A tavalyi balszerencsés szereplés után ezúttal az országos négyes döntőt célozza meg a szabolcsi válogatott.

A hétvégén Mátraháza és Gyöngyös ad otthont az Észak-Magyarországi amatőr megyei válogatottak régiós tornájának. A szabolcsi régiót nyolc együttes tizenkilenc labdarúgója képviseli a két napos rendezvényen. A Gerliczki Máté, Kiss Gábor edzőpáros által irányított csapat célja egyértelműen a továbbjutás. A szándék olyannyira komoly, hogy két edzéssel és egy a Rakamaz ellen beiktatott edzőmeccsel hangoltak a hevesi fellépésre.

Egy esztendeje, Tiszaújvárosban banánhéjon, egyetlen gólon múlt, hogy a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei amatőr labdarúgó válogatott lecsúszott az országos négyes döntőről. A tavalyi évhez képest változás, hogy a mérkőzések immár 2x35 percesek lesznek, azaz húsz perccel tovább tartanak, illetve, hogy ezúttal régiónként az első két helyezett jut be a december 5-6-án, Pest megyében esedékes országos középdöntőbe.

A csapat péntek délután, egy hatvan perces átmozgató tréning után indul a tornára. Az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatósága egyben köszönetét fejezi ki a válogatott keret labdarúgóit és edzőit első szóra elengedő megyei egyesületeknek és vezetőknek, illetve az amatőr válogatott felkészülését nagyban segítőknek. A Nyírvv Nonprofit Kft-nek, a Nyíregyházi Sportcentrum Nonprofit Kft-nek és a Rakamaz Spartacus SE-nek. Valamint az utaztatásban segítséget nyújtó Ibrány SE-nek.

KM


A megyei válogatott játékoskerete

Tóth Norbert, Bodó Gábor, Csáki Jószef, Torma Tamás, Makai István, Kántor Tamás, Orosz Dániel, Somogyi Tibor, Kristófi Sándor, Kiss Tamás (valamennyien Ibrány SE), Osváth Sándor, Balogh Péter (mindkettő Szatmár Unió FC), Balogh Norbert, Nagy István (mindkettő Tiszavasvári SE), Gagyi Sándor (Tiszalök VSE), Jeddi Béla (Tiszakanyár SE), Majoros Ádám (Szakoly), Costea Petru (Mándok VSE), Marics Gábor (Baktalórántháza VSE).

A szakmai stáb: Gerliczki Máté vezetőedző (Ibrány SE), Kiss Gábor másodedző (Tiszavasvári SE), Nagy Enikő sportpszichológus (Bozsik Akadémia), Bekecs Sándor masszőr (Bozsik Akadémia), Kvaka Árpád technikai vezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!