szon-sportoldal

2008.09.04. 14:20

Közös edzőtábor a görögökkel

<p>A Gombi KS két játékosa és edzője, Gombkötő Norbert a nemzetközi és a görög szövetség által finanszírozott utánpótlás edzőtáborozáson vehetett részt augusztus végén.</p>

A magyar U15-ös fiú kosárlabdaválogatott három tagja, Jakab Péter, Polyák László (mindkettő GKS-Nyíregyháza), Molnár Bence (Szeged) valamint a 15 évesek válogatottjának másodedzője, Gombkötő Norbert (ugyancsak GKS) augusztus végn a görögországi Kolindroszon a hetedik alkalommal megrendezett nemzetközi edzőtáborban vett részt.

A FIBA Europe és a görög szövetség támogatásával a görög U15-ös válogatottal készült a három magyar fiatal. A magyarokon kívül Ausztriából, Albániából, Bulgáriából, Oroszországból, Németországból, Hollandiából, Romániából és Szlovéniából is meghívtak három-három tehetséget és egy-egy edzőt a szervezők. A napi edzések és az esti mérkőzések mellett a résztvevők kiránduláson is részt vettek.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!