Villanyoszlopnak ütközött egy autó Aranyosapátiban – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. június 17-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Egy személygépkocsi az úttestről lesodródott és villanyoszlopnak ütközött péntek délután Aranyosapátiban, a Kossuth Lajos utcában. A balesetben egy ember sérült meg. A villanyoszlop kitört, annak helyreállításáig 12 fogyasztási hely maradt átmenetileg áram nélkül. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Több leszakadt faág eltávolításához is kérték péntek délután és az esti órákban a tűzoltók segítségét Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.
Záhonyban, az Arany János utcában egy fa vastag ága lehasadt és egy lakóház melléképületének tetejére zuhant. Személyi sérülés nem történt, az épület lakható maradt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség. Nyíregyházán, a Ferenc körúton két helyen avatkoztak be a tűzoltók pénteken kora este, miután a lehasadt faágak a járdán és a parkolóban is akadályozták a forgalmat. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés