Záhony hírei

2018.03.23. 17:27

Tizenkettedik alkalommal versenyeztek kaucsuklabdákkal a megye kollégistái

Záhony - A napokban a Szőlőskerti Diákotthonban rendezték meg a Megyei Kollégiumok XII. Asztalitenisz Versenyét.

Záhony - A napokban a Szőlőskerti Diákotthonban rendezték meg a Megyei Kollégiumok XII. Asztalitenisz Versenyét.

A viadalon a különböző kategóriákban Záhonytól Nagykállóig, Tiszalöktől Mátészalkáig másfél tucat megyei intézmény mintegy 130 versenyzője mérte össze ügyességét. A Szőlőskerti Diákotthon tornacsarnokában több korcsoportban versenyeztek a leányok és a fiúk, s külön kategóriában mérkőztek meg a nevelőtanárok. Verebélyiné Tóth Mariann kollégiumvezető irányításával a házigazdák ezúttal is remek feltételeket biztosítottak a hangulatos versengéshez.

Az előző öt évhez hasonlóan idén is a záhonyi Dr. Béres József Kollégium versenyzői szerezték meg a legtöbb érmet. Baksa Dávid (Csongor, Kárpátalja) révén egy arany-, Szabó Dominika (Szernye, Kárpátalja) és Orosz László (Csongor, Kárpátalja) jóvoltából két ezüst-, valamint Badó Gyöngyi (Csongor, Kárpátalja), Dajka Dalma (Petneháza) és Fráter Richárd (Mándok) eredményes játékának köszönhetően három bronzérmet tudhattak a magukénak. Az összesített pontszámok alapján hármas holtverseny alakult ki a kisvárdai Várday Kata Református Kollégium, a nyíregyházi Széchenyi István Kollégium és a Dr. Béres József Kollégium csapata között, ám az idei kupát több aranyérmük révén a Református Kollégium versenyzői vihették haza.

- Herka Balázs - Hudák Márk -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!