Helyi közélet

2017.09.15. 13:37

II. Közfoglalkoztatási Kiállításon jártak a szabolcsi rendőrök

Nyíregyháza - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság toborzócsoportja is részt vett a megyei Kormányhivatal által szervezett II. Közfoglalkoztatási Kiállítás és Vásár elnevezésű rendezvényen a nyíregyházi Continental Arénában 2017. szeptember 14-én.

Nyíregyháza - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság toborzócsoportja is részt vett a megyei Kormányhivatal által szervezett II. Közfoglalkoztatási Kiállítás és Vásár elnevezésű rendezvényen a nyíregyházi Continental Arénában 2017. szeptember 14-én. Kollégáink tájékoztatták a határvadász-képzés iránt érdeklődőket a jelentkezés feltételeiről, a egészségügyi, pszichikai és a fizikai alkalmassági vizsgálatokról, a képzés folyamatáról és a határvadászok konkrét feladatairól. A kollégák a részletes tájékoztatás mellett lehetőséget biztosítottak a jelentkezési lapok közös áttekintésére is. A hivatásos szolgálat iránt elkötelezettséget érző és a határvadász-képzés iránt érdeklődők tájékozódhatnak és jelentkezhetnek a toborzócsoportoknál és bármely rendőri szervnél.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában