Asztrológia

2011.10.23. 10:39

Napi horoszkóp - vasárnap

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos 03.21.-04.20.

Ha ma olyan dolgokkal foglalkozik, amikhez cseppet sem ért, még azt is remekül csinálja. Ha barkácsol, ha a kiskertben tevékenykedik, ha a lakását újítja fel (de az élet még számtalan lehetőséget kínál), pénzt takarít meg és még dühöngenie sem kell a nem precíz munka miatt. Egy pici energiája azért marad a szerelemre is, úgyhogy vessen be ezen a téren is mindent! Mi lenne, ha meglepné egy kis ajándékkal?


 

Bika 04.21.-05.21.

Be kell vetnie minden diplomáciai kézségét, ha úrrá akar lenni a feltámadt nehézségeken. Nem lesz könnyű, de menni fog. Még szerencse, hogy pompásan ért az érdekellentétek elsimításához. Attól viszont óvakodjon, hogy kitérjen a nehézségek elől, csak akkor lehet sikeres, ha legyőzi az akadályokat, nem pedig, ha megkerüli őket. Legyen bátor, és tegye meg az első lépést. Utána már könnyebb lesz.


 

Ikrek 05.21.-06.22.

Egy olyan társaságba keveredik, ahol nemcsak Önnek kell szórakoztatnia a többieket, hanem valaki átvállalja a jó értelemben vett bohóc szerepét a baráti körükben. Ez már jól megszokott az illetőtől, de valahogy most mégis örül neki, hogy legalább Ön ma csöndben maradhat. Önfeledt szórakozásukat semmi sem zavarja meg. Azért gondoljon ár, hogy holnap megint elkezdődik egy kemény, munkás hét.


[poll id="4"]

Rák 06.22.-07.22.

Szerencsétlen nap ez a mai, még akkor is, ha nyugalmasan, az otthon melegében hangulatban pihen. Nincs esélye annak, hogy sikerrel zárja ezt a hetet, egyszerűen bármihez nyúl, most nem teljesen úgy alakul, ahogy annak valóban kellene. Kétségtelen hogy a balfogások mögött nemcsak saját lustasága rejtőzik, de vastagon kivette belőle a részét Ő is. Mint mindig, most is a háttérből irányít, s szövi a hálóját.


 

Oroszlán 07.23.-08.23.

A vasárnap meghozza Önnek a szabadságot, amelyre már csak személyiségének kibontakoztatásához is nagy szüksége van. Ma rendkívül fogékony a kirándulásokon minden újra és szépre. Magánéletében nehézségei támadhatnak barátaival vagy szomszédjaival, de szervezőtehetségét latba vetve sikerül ezeket megoldania. Ne kapkodjon! Várja meg a legmegfelelőbb alkalmat! A siker ma az ölébe hull.


 

Szűz 08.24.-09.23.

Jó lenne tudni már, hogy mire számíthat ma. Egyszerűen érzi, hogy valami nagy dolog fog történni, de ezen kívül semmi mást nem sejt. A jelenlegi bizonytalanságot nem lehet már sokáig kibírni, egyszerűen felőrli. Készüljön fel a rosszra is. Lehet, hogy Önre most nem lesz szükség. Ez persze fájdalmas, de még mindig jobb, ha egyenesen megmondják Önnek, mintha mástól tudja meg. Fel a fejjel!


 

Mérleg 09.24.-10.23.

Csendes, kellemes nap várható, amit elegánsan terített asztallal, finom ennivalókkal tehet ünnepélyessé. Ha az időjárás engedi, akár még pikniket is szervezhetnek a közeli parkban, vagy otthon a kertben. Kinek mi adatott meg. Ha olvasással, zenehallgatással tölti a napot, egész héten a mai csendes békéből fog élni. Ha a szabadba vágyik, tegyen egy nagy sétát ezen a szép késő őszi napon.


 

Skorpió 10.24.-11.22.

Ma bal lábbal kel. Amibe lehet, belerúg, és még az sem kizárt, hogy eltöri valamijét. Nincs semmihez sem kedve. Kár. Pedig olyan helyre invitálják, ahol biztosan nagyon jól érezné magát, de most inkább kéreti magát. Valahogy jobban érzi magát, amíg otthon fekszik az ágyban… Vegyen erőt passzivitásán, kerekedjék föl. Nem bánja meg, még az sem kizárt, hogy ma találkozik a nagy Ő-vel!


 

Nyilas 11.23.-12.21

Nem eszik olyan forrón a kását, azért jobb, ha most türelmesen vár! A tegnapi kedvezőtlen híreknek a fele sem igaz, akárhogy is az ellenkezőjét állították mások. A csöppnyi igazságmagot rémhírekkel és pletykákkal körítve tálalták fel Önnek. Sebaj, még előnye is származhat belőle! E bizonytalan híresztelés ráébresztette, hogy nem kell azonnal felülni mindennek, előbb meg kell győződni az információ megbízható voltáról.


 

Bak 12.22.-01.20.

Minden oka megvan rá, hogy úgy érezze: lezárt egy korszakot. Most már új életet kezdhet, új szelek fújnak magán- és közösségi életében egyaránt. Nem büszkélkedhet a múltjával, mert egészen új területet kíván meghódítani. Új érdemeket kell szereznie! A váltás új szereplőgárdát is eredményez, illetve kapcsolatainak átminősülését jelentheti. Egészségi állapota több odafigyelést igényel, mint eddig bármikor.


 

Vízöntő 01.21-02.19.

Utólag nyilván Ön is belátja, hogy nem volt érdemes egy ilyen apróság miatt ekkora patáliát rendezni. Akkor persze nagy bajnak látszott, de most már, így, hogy aludt rá egyet valóban egy apróságnak tűnik a vita tárgya. Sajnos a hangulat végérvényesen elromlott, és ezt ma már alig teheti jóvá. Annyit azért megér a békesség, hogy nyilvánosan megkövesse, akit feleslegesen és méltatlanul vádolt. Ne rontsa el ezt a szép napot!


 

Halak 02.20.-03.20.

Képtelen még egy napot várni, hogy valóra válthassa terveit. Egyszerűen ég a vágytól, hogy újra dolgozhasson, ugyanis az sem kizárt, hogy épp most kezdett új életet, a régi munkát pedig már lezárta. Ég a munkavágytól. Lásson neki, hiszen minél előbb elkezdi, annál hamarabb végez vele. Vacsorameghívását is mondja le, mert így befejezheti idő előtt munkáját. Párjára is figyeljen oda, mert másképp elveszíti!


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!