Asztrológia

2011.11.05. 09:52

Napi horoszkóp - szombat

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos 03.21.-04.20.

Nagyobb lélegzetű, akár több napos útra is vállalkozhat. Szüksége van egy kis kikapcsolódásra, és meg is teheti. Miért ne tehetné? Szombat van, ma nem kell dolgoznia! A hétvégére kicsúszott szakmai út is sok hasznot hoz, ha esetleg elvállalja. Indulás előtt még egyszer böngéssze át az iratait, nehogy otthon felejtse azokat. Az út eredményeként nemcsak anyagi gyarapodásra számíthat, hanem a tudása, kapcsolati tőkéje is bővülhet!


 

Bika 04.21.-05.21.

Ha teheti, feltétlenül utazzon el valahová. Szüksége van a környezetváltozásra, mert kezd belefáradni a dolgokba, s természetesen közeleg az év végi hajrá is. Nagy hasznát venné december közepén tartalékainak, ha lennének. De ha most nem pihen, ezeket a tartalékokat nem tudja majd elővenni. Ezért próbáljon meg feltöltődni testileg és lelkileg is. Sok feladatot kell még megoldania év végéig.


 

Ikrek 05.21.-06.22.

Könnyed, laza napot tervezett mára. És ennek nincs semmi akadálya. Idejét fordítsa kedvesére, szerelmére. Így szép lesz a nap. Az sem baj, ha nemet mond egy érdektelen meghívásra. Most tényleg jobban jár, ha saját magát helyezi előtérbe, és semmi mással sem foglalkozik. Miért is foglalkozna? Más sem törődik az Ön lelki békéjével! Törődjön kedvesével, ő igazán megérdemli! Lepje meg egy gyertyafényes vacsorával!


[poll id="4"]

Rák 06.22.-07.22.

Mi szégyellnivaló van abban, hogy szeret játszani, hogy élvezi a társasjátékokat, sőt néha a dodzsemet is? A játékszenvedély nem köthető korhoz és időhöz, s egyáltalán nem kárhoztatható azért, hogy ilyen káros szenvedélyek rabja. Ön legalább élvezi az életet, és kihozza belőle a maximumot. Ha kaszinózna vagy félkarú rablók mellett állna naphosszat, nem szólnák meg. Így azonban különcnek tartják.


 

Oroszlán 07.23.-08.23.

Ez a nap kiengeszteli egy kissé a közelmúltban történt sok kellemetlenségért. Újra magára talál, végre. A hétvégén visszanyeri erejét, és újra a régi formáját tudja nyújtani. Valamilyen ünnepség szervezésébe vonják be- kis erőfeszítéssel igen nagy és tartós sikereket ér el. Hozza ki magából a maximumot, és mutassa meg, hogy mire képes. Az elismerés, és az év végi jutalom garantált! Csak győzze kivárni!


 

Szűz 08.24.-09.23.

Ma következetesen és zavartalanul koncentrálhat legfontosabb céljára. Semmi sem fog az útjába akadni, és ez rendkívüli boldogsággal és nyugalommal tölti el. Az elmélyült munka eredményét már a közeli napokban tapasztalni fogja, s a siker minden képzeletet felülmúl. A nagy szellemi erőfeszítés azonban nem marad következmények nélkül, s este csinos veszekedésre van esély. Próbálja meg ezt elkerülni!


 

Mérleg 09.24.-10.23.

Túl sok szaladgálnivalója marad hétvégére, úgyhogy készüljön fel, nem számíthat túlzottan pihenésre. Várják Önt és tanácsaira szüleinek is szüksége lehet. Hiába érzi úgy, hogy most saját magának sem szolgálhat tanáccsal, mégis figyelmesnek kell lennie velük! Szerencsére most fáradhatatlan, így estére még ahhoz is lesz elég kedve, hogy társaságba menjen. Ha ismerősök meghívásának tesz eleget, kimondottan jól fogja érezni magát.


 

Skorpió 10.24.-11.22.

Kellemes társaságba hívják, de az sem baj, ha Ön visszamondja a meghívást. A családja is örülni fog. Körülményei most nem alkalmasak arra, hogy másokkal töltse az idejét. Inkább maradjon otthon, hozza helyre a problémákat, és ne meneküljön az alkoholba. Teljességgel felesleges. Helyes döntéssel zárja a napot, ha elvállalja a vendégjárás utáni rendcsinálást. Nem lesz sok dolga, sőt, még az sem kizárt, hogy segítséget kap.


 

Nyilas 11.23.-12.21

Azon tűnődik, hogy a szilveszteri fogadkozások mit sem érnek, mert kellő előkészítés nélkül a legkomolyabb fogalom sem válik valóra. A kemény munkát már most el kell kezdeni! Egészen felbuzdul a gondolattól. Tárgyilagosan sorra veszi, hogy mely dolgok is azok, amelyeket évről évre szeretne megvalósítani, hatalmában is áll, mégis rendre meghiúsulnak. A kilátások biztatóak, boldogan fejezi be a mai napot.


 

Bak 12.22.-01.20.

Hangulatát erősen befolyásolja, hogy a tegnapi nap ragyogóan sikerült. Nagyrészt annak köszönheti ezt, hogy elnéző és megértő volt mindenkivel, aki Önt körbeveszi. Semmi újba ne fogjon bele. Ne utazzon, ne költse a pénzét, a fodrászt, kozmetikus is kerülje el. Ma magának és a családjának őrizze meg magát. Az elkezdett munkák végére érdemes pontot tenni, amivel rendszeretete is kielégül.


 

Vízöntő 01.21-02.19.

Mi volna, ha miközben beszélget, nem önmagára figyelne, hanem arra, akivel éppen társalog? Nem lehetetlen, hogy Ön egyszerűen összekeveri a monológot a dialóggal, más szóval egy kis önzés van Önben? Na, hát igen, pont erről van szó! Nem végzetes hiba, segíteni is lehet rajta. Csupán akarnia kell, és felismernie, hogy most egy kissé tényleg önző. Az eredmény- higgye el- minden bizonnyal az Ön javát is szolgálja majd.


 

Halak 02.20.-03.20.

Menjen ma ki a szabadba, és lehetőleg töltsön néhány órát a jó friss levegőn. Jót fog tenni! Olyan rég ment már el kirándulni! Lehet, hogy az időjárás már nem kedvez a gondtalan sétáknak, de attól függetlenül még lehet, hogy bevállalhatna egyet mára. Nemcsak fizikai felfrissülést jelnet ez a pihentető nap, de szellemit is. Este akár dolgozhat is egy keveset, még azt is boldogan fogja tenni!


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!