Asztrológia

2011.11.19. 10:35

Napi horoszkóp - szombat

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos 03.21.-04.20.

A betegség megelőzésére, az influenzák, a vírusok, és a fertőzéses megbetegedések megelőzésére a legmegfelelőbb mód, ha elhagyja a szmogos, füstös várost egy időre. Vegye az irányt fel a hegyekbe! Választhatja akár a szlovák hegyeket síelésre, szánkózásra, egy kiadós hógolyózásra, vagy akár hatalmas sétákra. Ha nincs kedve kimozdulni otthonról, akkor se tegyen le egy kellemes esti sétáról.


 

Bika 04.21.-05.21.

Kissé csalódott ezen a napon. Sajnos megfigyelései igazolni látszanak megérzéseit. Az ostoba pletykákat eddig nem vette komolyan, de lehet bennük valami sajnos, hiszen nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. Nem igaz? Nem is tudja, hogyan viselkedjen. Álljon nyíltan partnere elé, és kérdezze meg, mi újság, vagy pedig csendben várja ki a dolgok végét, és közben eméssze belülről önmagát. Mi az első variációra szavaznánk.


 

Ikrek 05.21.-06.22.

Hibátlan ez a nap is! Jó szerencséje most sem hagyja cserben, efelől egészen nyugodt lehet. Legyen továbbra is tevékeny, de azért ne hanyagolja el családját. Se a felmenőket, se az utódokat. Lehet, hogy mindenki csak Önre vágyik? Mindenesetre az biztos, hogy lesik minden szavát, minden kívánságát. Éljen a lehetőséggel, és igyekezzen minél több időt szeretteire fordítani a hétvégén.


 

Rák 06.22.-07.22.

Pozitív eseményekkel dús napra van kilátás. Tengernyi fontos dolog történik Önnel. Személyiségét érintő hatások jelentkezése várható, és Önt érzékenyen érintő eseményekre is van kilátás. Érzelmileg valószínűleg kellemesen érintik a fejlemények, ám egyáltalán nem biztos, hogy partnere is hasonlóan viszonyul ezekhez. Ő ugyanis sokkal érzékenyebb a finomságokra, és az apró részletekre.


 

Oroszlán 07.23.-08.23.

Zavarosan és kellemetlenül telik a hétvége első napja. Ismét túlságosan keményen ítélkezik mások felett, és ennek bizony az az eredménye, hogy vérig sérti környezetét. Több toleranciát, több megértést tanúsíthatna. Ha nem akarja, hogy cezaromániásnak tartsák, ne ragadtassa magát szélsőséges véleménynyilvánításra! Miért gondolja azt, hogy Ön csalhatatlan?! Kizárólag saját magát csapja be ezzel!


 

Szűz 08.24.-09.23.

Egyeseknek ez a nap vágyaik beteljesülését hozza magával, míg másoknak még heteket kell várniuk erre, és még akkor sem biztos, hogy érdemes volt türelmesnek lenniük. Ezt a türelmet viszont ki kell sajtolniuk magukból, hiszen idegeskedéssel, kapkodással csak a lehetőségeiket rontják – azt viszont nagyon! Ha Önnek végképp nem megy a türelemjáték, akkor inkább kösse le magát valami olyasmivel, ami egészen kikapcsolja.


 

Mérleg 09.24.-10.23.

Kiszámíthatatlan ez a nap, és ez óva inti Önt mindenféle kockázattól. Ha éppen most akar kipróbálni valamilyen szerencsejátékot, akkor minden bizonnyal a pénze látja kárát. Mindenhez szükséges az Ön vállalkozó kedve, bohém hangulata, de az önfegyelme is. No meg persze Fortuna asszonyság jóindulata. Sajnos ezek közül ma egyikkel sem jeleskedhet. Partnerével este kisebb civódásra kell számítania.


 

Skorpió 10.24.-11.22.

Kicsit kellemetlenül kezdődik a hétvége. Kár volt felfednie titkát, nem fogadta meg a jó tanácsokat. Így most elérte, hogy mások is ráébredtek, hogy Ön bizony átlát a szitán, és megeshet, újabb, most már áttekinthetetlenebb hálót fonnak. Jobb lett volna még egy kicsit hallgatni, és a megfelelő időben kiadni kezéből az ütőkártyákat. Most már sajnos nem tehet mást, mint vár és csendesen figyel.


 

Nyilas 11.23.-12.21

Csorog az orra, kapar a torka. Egyszóval: nagyon maga alatt van. Enni, főzni azonban mégis kell, úgyhogy mehet vásárolni a piacra. „A méreg filléres cikk az élelmiszerekhez képest” – állapítja meg csüggedten. Halálosan kimerült, amikor a degeszre tömött bevásárlószatyrokkal nagy nehezen hazacaplat. És még el sem kezdett főzni, takarítani, mosni. Amikor végre mindent elvégzett, már olyan fáradt, hogy aludni sem tud.


 

Bak 12.22.-01.20.

Nyugtalanul telik a hétvége első napja. Be kell látnia, hogy kevesebbre képes, mint amennyit önmagától elvár. Ha félkész munkát ad ki a kezéből, az halálra idegesíti. Csak annyit vállaljon, amennyit meg is tud csinálni. Ígéretei nagy része a családban marad, így talán könnyebb átcsoportosítani, új időpontot kijelölni teljesítésükre. Ne az utolsó pillanatban mondja le a programokat, mert akkor már késő.


 

Vízöntő 01.21-02.19.

Az egészen halk hangokat csakis mély csendben lehet meghallani. Ez egyben azt is jelenti, hogy nem feltétlenül a leghangosabban harsogó mondanivaló a legfontosabb… Hegyezze a fülét, vegye észre a kicsit, a gyengét, a halk szavút – ebből csak haszna származhat, és tanulhat belőle! Este tartózkodjon a szerencsejátékoktól, hacsak nem akar megszabadulni egy csinos kis összegtől!


 

Halak 02.20.-03.20.

A Halak jegy szülöttje olykor-olykor hajlamos rá, hogy sajnáltassa magát. Mivel hetek óta nem tud a középpontba kerülni, ma is ezt a megoldást választja. Nem valami sportszerű, de eléri a célját. Mindenki Önnel foglalkozik, lesik minden kívánságát, kérdezgetik búját-baját. Annyira a középpontba került, hogy most ár bánja ezt a kiharcolt gondoskodást. Ám ne bántson meg senkit mogorvaságával.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!