Asztrológia

2013.04.26. 10:28

Napi horoszkóp - Péntek 2013.04.26.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

Mestere a szervezésnek és a megoldások keresésének. Addig nem nyugszik, amíg a problémát nem oldja meg. A szeme élesebben lát a szokottnál és így hamar megtalálja a gondok gyökerét és a komolyabb összefüggéseket is felismeri. Ne habozzon, ha a sikerhez vezető út meglepő vagy szokatlan, képes lesz végigmenni rajta és természetesen a kisugárzásának köszönhetően népes követőtáborra tehet szert.

Bika

04.21-05.21

Olyan kihívásokat állítanak Ön elé, melyek első ránézésre legyőzhetetlennek tűnnek. Talán valaki azon munkálkodik, hogy Önt kétségek közé taszítsa vagy bizonyos emberek jelenléte hat Önre zavaróan? Még Ön sem tudja a választ, de ne is erre keresse, inkább azon gondolkodjon el, hogy a mai feladatok elnapolása mennyiben hátráltatják a terveit. Egy későbbi időpontban, összpontosítva könnyedén veszi az akadályokat.

Ikrek

05.22-06.21

Összekuszálódnak a szálak a mai nap folyamán. Az egyetlen, ami segíthet megtalálni a kiutat, az a megfontoltság és a nyugalom. Ne rohanjon fejjel a falnak és ne keresse mindenkiben az ellenséget. Ha képes önmagába nézni és meglátni a hibát, sokkal könnyebben élheti túl ezt a zűrzavart. Ha azonban a felelősséget másra próbálja hárítani és képtelen az összpontosításra, reménytelenül el fogja veszíteni annak a lehetőségét, hogy kilábaljon ebből a helyzetből.

Rák

06.22-07.22

Ne hozzon meg a mai napon olyan döntéseket, melyekhez nem áll módjában minden háttér információt begyűjteni. Most türelemre és nyugalomra lenne szüksége leginkább, de ez sajnos nem megoldható. Arra azonban lehetősége nyílik, hogy átgondolja, mik azok a problémák, melyek leküzdése nem tűr halasztást ahhoz, hogy továbbléphessen, és melyek azok a gondok, melyek megoldása azonban még várathat magára.

Oroszlán

07.23-08.23

Nem kell elmenekülnie a problémák elől és bátran feszegethet kényes kérdéseket is, ha ezzel elérhetőbbé válnak a céljai. Megőrzi a tiszta, hideg fejét még akkor is, amikor már-már válságosra fordulna a helyzet. Mindez azonban rendkívüli módon igénybe veszi a szellemét és a lelkében is mély nyomokat hagy. Legjobb gyógymód erre, ha a friss levegőn kiszellőzteti a fejét, de akár komolyabb fizikai kihívásokat is kereshet magának.

Szűz

08.24-09.23

Ne habozzon olyan programot szervezni vagy részt venni olyan eseményen, amely ugyan a szakmai életében nem jelent előrelépést, de a hobbijában jelentősnek minősül vagy egyszerűen csak a hangulatára lehet jótékony hatással. Nem elfecsérelt idő az, amit a saját épülésére, szórakozására fordít, ezzel ugyanis új energiákkal töltekezhet fel, valamint olyan látásmódokkal ismerkedhet meg, melyeket aztán mégis hasznosíthat a karrierje érdekében.

Mérleg

09.24-10.23

A mai napon olyan kihívásokkal kell megküzdenie, melyek különösen igénybe veszik Önt. Azonban a tudásának és a képességeinek köszönhetően mégis alkalma nyílik arra, hogy sikereket érjen el. Képes összpontosítani a felmerülő problémákra és ezzel hamarabb meg találni a megoldást, mint az elvárható lenne. Az igazi erőssége abban rejlik, hogy addig nem nyugszik, amíg nem zár le egy témát eredményesen.

Skorpió

10.24-11.22

Ne halogassa tovább a döntést, eljött az ideje, hogy kimondja. Ösztönösen megérzi, mi az, ami közelebb viheti álma megvalósításához még akkor is, ha most kerülő útra is kényszerül. Az sem kizárt, hogy ennek köszönhetően valami teljesen újba fog bele és ez az életébe alapvető változásokat hoz magával. De nem is találhatna ennél kedvezőbb napot arra, hogy elinduljon az útján, még ha ezzel meg is lepi a környezetében élőket.

Nyilas

11.23-12.21

Harmónia és nyugalom jellemzi a mai napját. Különösen igaz ez a régebbi kapcsolataira, melyek elmélyülhetnek, vagy akár új síkra léphetnek. De új ismeretségek kötése sem esik nehezére, őszintén és szívesen beszélget olyan emberekkel, akik feltárják Ön előtt a belső békéjüket megzavaró kérdéseket. Mindezt köszönheti a kisugárzásának, mely azt jelzi a külvilág felé, Ön mindenre tud megoldást.

Bak

12.22-01.20

Olyan problémákra találhat megoldást, melyeket eddig leküzdhetetlennek gondolt. Ez csak azért lehetséges, mert összhangban van önmagával és nem engedi, hogy a hétköznapi rohanás és feszültség eltereljék a figyelmét vagy magukkal sodorják Önt. Ne tétovázzon komolyabb feladatokkal is foglalatoskodni, hisz a kellő lendület és energia ott lapul Önben. Bár nincs tapasztalata bizonyos kérdésekben, de segítséget remélhet, hogy mindezt áthidalja.

Vízöntő

01.21-02.19

Ha bizonytalanság vagy tisztázatlan problémák foglalkoztatják, eljött az ideje, hogy segítséget kérjen ezek feltárására. Ezzel végre új keretek közé foglalhatja az életét. Ha visszanyeri a magabiztosságát, amely természetesen nem marad észrevétlen a környezetében élők szemében. Mindenki örül a változásnak és annak, hogy végre újra önmagára talált. Azzal, hogy képes volt megbirkózni az elmúlt napok gondjaival, komoly megbecsülést vív ki.

Halak

02.20-03.20

Mozduljon ki, ismerkedjen, ápolja a kapcsolatait. Ha lehetősége nyílik, utazzon el. Ég Önben a vágy, hogy felfedezzen, tanuljon, vonzza a szépség, és ha eddig távol is állt Öntől a művészet, most ebben is felfedezi az Önt igazán megfogó értékeket. Olyan élményekkel gazdagodhat a mai napon, melyek hosszú távon táplálják a mindennapok harcaiban és adnak újra és újra lendületet, ha holtpontra kerülne.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!